Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Δευτέρα 23/04

Οι σημερινές αισθηματικές προβλέψεις θα σας βοηθήσουν να αξιολογήσετε σωστά τη μέρα και να αποφύγετε λάθος κινήσεις με το ταίρι σας.

ΚΡΙΟΣ: Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Κριέ, μπορείς να περάσεις μια όμορφη μέρα και να έρθεις κοντά στον σύντροφό σου, κάνοντας μαζί του σχέδια για τη σχέση σας. Αν ακόμη πίνεις καφέ παρέα με την μοναξιά, να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά για κάθε φλερτ που σου προκύπτει.

ΤΑΥΡΟΣ: Τα μπλοκαρισμένα συναισθήματα που υπάρχουν στη σχέση σου σήμερα θα βρουν το δρόμο να εκδηλωθούν. Πάρε πρωτοβουλίες και εκδηλώσου και το ίδιο θα κάνει και ο σύντροφός σου με την σειρά του. Μην γίνεσαι ισχυρογνώμων και εγωιστής, γιατί καμιά φορά αυτή η συμπεριφορά φέρνει πολύ άσχημα αποτελέσματα. Εσύ που έχεις παρέα την μοναξιά, μία νέα γνωριμία στον επαγγελματικό σου χώρο θα σε ενθουσιάσει.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στον σύντροφό σου, γιατί η απομόνωση που σε διακατέχει θα σε βάλει σε έντονες συζητήσεις. Οι ελεύθεροι Δίδυμοι να περιμένετε μία ευχάριστη είδηση από άτομο του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος, που θα σας προσκαλέσει σε μια βραδινή έξοδο. Μην τη χάσετε!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα νιώσεις έντονη πίεση σήμερα στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Καρκίνε, και η έλλειψη επικοινωνίας που υπάρχει στη σχέση σου, θα δυσκολέψει περισσότερο την κατάσταση. Αν είσαι αδέσμευτος, κινήσου με σύνεση προς ένα άτομο που σε έλκει από τον ευρύτερο φιλικό σου χώρο και εξέτασε πρώτα αν τα αισθήματα είναι αμοιβαία. Περιόρισε τον αυθορμητισμό σου, γιατί υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείς.

ΛΕΩΝ: Στη σχέση σου, φίλε Λέοντα, πρέπει να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο, γιατί λόγω φόρτου εργασίας παραμελείς τις υποχρεώσεις σου και υπάρχουν παράπονα από το ταίρι σου. Οι αδέσμευτοι Λέοντες θα νιώσετε την ανάγκη να μείνετε λίγο μόνοι σας και να κάνετε μία ενδοσκόπηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στα αισθηματικά σου, φίλε Παρθένε, είναι σημαντικό να είσαι ήρεμος γιατί κάποιες παρεξηγήσεις μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις μέσα στη σχέση σου. Μην αφήσεις ασήμαντες λεπτομέρειες να χαλάσουν το κλίμα με τον σύντροφό σου. Αν κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια, να θυμάσαι πως η μέρα σε ευνοεί σε κάθε νέα γνωριμία.

ΖΥΓΟΣ: Αν είσαι ένας δεσμευμένος Ζυγός, στα αισθηματικά σου νιώθεις μια ανασφάλεια, που σήμερα μπορεί να σε οδηγήσει σε βιαστικές και απερίσκεπτες κινήσεις. Καλύτερα να χαλαρώσεις και να μην βγάλεις τόσο γρήγορα τα συμπεράσματά σου. Αν είσαι μόνος υπάρχει μια ερωτική ατμόσφαιρα γύρω σου. Πέρασε καλά φλερτάροντας και μην απογοητεύεσαι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι αλλαγές που θα γίνουν σήμερα στην αισθηματική σου ζωή, μπορεί στην αρχή να σε αγχώσουν, αλλά πολύ γρήγορα θα διαπιστώσεις ότι κάτι καλό κρύβουν για εσένα. Τόσο οι ελεύθεροι όσο και οι δεσμευμένοι του ζωδίου πρέπει να επαναπροσδιορίσετε τα ζητούμενα σας και να μιλήσετε ξεκάθαρα με τους άμεσα ενδιαφερόμενους, ώστε να ξέρουν και εκείνοι σε τι στάδιο βρίσκονται.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Στα αισθηματικά σου, υπάρχουν θέματα από το παρελθόν που σε κυνηγούν ακόμα. Απόφυγε τις δυσάρεστες κουβέντες και προτίμησε να μιλήσεις με τον σύντροφό σου για ευχάριστα σχέδια. Αν ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου, είσαι σε μια περίοδο που η γοητεία σου δεν περνά απαρατήρητη. Κάνε λίγη υπομονή και μην χάνεις το κριτήριό σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στα αισθηματικά σου, κράτησε μακριά τα προβλήματα της δουλειάς, για να περάσεις μια πολύ όμορφη βραδιά με τον σύντροφο σου. Μην χαλάσεις το κλίμα με το άγχος σου. Αν δεν έχεις σχέση, φρόντισε τον εαυτό σου, κάνε πράγματα που σε ευχαριστούν και έχε το νου σου, γιατί το άτομο που σε ενδιαφέρει μπορεί να είναι πολύ κοντά σου, αλλά εσύ είτε άθελα σου είτε ηθελημένα, να μην το βλέπεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Υδροχόε, η σημερινή μέρα θα έχει κάποιες στιγμές έντασης μέσα στη σχέση σου. Βρες την ηρεμία και την υπομονή να λύσεις τα θέματά σου χωρίς φωνές. Αν είσαι μόνος, πέρασε μία όμορφη Δευτέρα κάνοντας αυτά που σε ευχαριστούν. Η νέα γνωριμία θα έρθει σύντομα στο πλευρό σου.

ΙΧΘΥΣ: Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Ιχθύ, υπάρχουν κάποια ζητήματα που πρέπει να συζητηθούν στη σχέση σου. Μη διστάσεις να μιλήσεις με το ταίρι σου για ό,τι σε απασχολεί. Είναι ο μόνος τρόπος για να σώσεις την κατάσταση. Εσύ που έχεις ερωτικές μοναξιές, σύντομα θα γνωρίσεις ένα άτομο που θα σε γεμίζει.

 

Πηγή: myastro.gr

 

Δείτε επίσης:

Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 23/04

Σχετικά άρθρα