Μπέτυ Μπαζιάνα, Βλασσία Παυλοπούλου: Πώς υποδέχτηκαν τη δούκισσα της Κορνουάλης;

Ως προσκεκλημένος του Προκόπη Παυλόπουλου έφτασε στη χώρα μας χθες το μεσημέρι ο Πρίγκιπας Κάρολος, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, τη δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα.

Όσο ο Κάρολος είχε τις επίσημες συναντήσεις του με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον ΠτΔ Προκόπη Παυλόπουλο, η Μπέτυ Μπαζιάνα ξενάγησε τη δούκισσα της Κορνουάλης στο Μουσείο Μπενάκη. Η σύζυγος του Πρωθυπουργού επέλεξε άσπρο ταγέρ με μια διακριτική μαύρη ρίγα ενώ η Καμίλα φόρεσε ένα κάτασπρο φόρεμα.

Μετά τις επίσημες συναντήσεις, ο Προκόπης Παυλόπουλος παρέθεσε δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο προς τιμήν του πριγκιπικού ζεύγους.

Οι δυο πρώτες κυρίες της Ελλάδας επέλεξαν έντονα χρώματα. Η Βλασσία Παυλοπούλου έβαλε ένα ταγέρ σε χρώμα ώχρας, ενώ η Μπέτυ Μπαζιάνα επέλεξε ένα πιο αέρινο χακί φόρεμα. Η Καμίλα επέμεινε στο άσπρο. Αυτή τη φορά όμως, το φόρεμά της πιο μακρύ και αέρινο, εντυπωσιακό μέσα στην σικάτη απλότητά του!

Ο Κάρολος μίλησε λίγο στα ελληνικά ενώ στον επίσημο λογαριασμό του δουκάτου της Κορνουάλης αναρτήθηκε tweet στην ελληνική γλώσσα!

Σχετικά άρθρα