Ηττήθηκε τελικά ο Χάρος στη… μάχη του Survivor!

«Αντίο» στο Survivor είπε το βράδυ της Πέμπτης ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος, ο παίκτης των Διάσημων που κατά καιρούς πρωταγωνίστησε σε κόντρες με μέλη της ομάδας του, αλλά και σχολιάστηκε πολύ στα social media για τη συμπεριφορά του.

Ο 39χρονος παίκτης ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση μαζί με τον Νάσο Παπαργυρόπουλο και τον Μιχάλη Μουρούτσο και συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους από το κοινό. Αν και στην παραλία μπορεί να επέλθει ηρεμία, τα πράγματα για τους Διάσημους αναμένεται να δυσκολέψουν, καθώς είναι πλέον πέντε, ενώ οι Μαχητές εννέα.

«Κάθε μέρα ένιωθα και πιο δυνατός. Νιώθω ότι έχω πάρει αρκετά πράγματα. Τις τελευταίες ημέρες στην παραλία ένιωθα ο πραγματικός εαυτός μου, δεν ξέρω αν αυτό είναι καλό ή κακό. Τα παιδιά που μένουν είναι πολύ δυνατά και πιστεύω ότι ο νικητής θα είναι ανάμεσά τους. Η στήριξή τους από τον κόσμο είναι πολύ δυνατή. Θα τους στηρίζω γιατί νιώθω μέλος αυτής της ομάδας, παρά το ότι βρέθηκα υποψήφιος τρεις φορές. Από εδώ και πέρα υπάρχει το μέλλον. Για μένα ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή. Ο κόσμος το αποφάσισε και εγώ είμαι ανοικτός σε αυτό», είπε ο Σώζων και, απευθυνόμενος στους συμπαίκτες του, τόνισε πως χάρηκε για τις στιγμές που μοιράστηκε μαζί τους και τους… «προειδοποίησε» να φτάσουν μέχρι το τέλος!

Λίγο πριν αποχωρήσει, πάντως, βρέθηκε για ακόμα μία φορά στο επίκεντρο διαφωνίας. Όπως υποστήριξε, οι Διάσημοι χάνουν γιατί οι Μαχητές έχουν αντιαθλητική συμπεριφορά και, συγκεκριμένα, φωνάζουν τη στιγμή του στόχου με σκοπό να τους αποπροσανατολίζουν, «καρφώνοντας» κυρίως τον Χάρη Γιακουμάτο. Από την πλευρά του, ο Χάρης είπε πως φωνάζουν από την αρχή του run και μοναδικό σκοπό έχουν να εμψυχώνουν τον συμπαίκτη τους που αγωνίζεται, με την Κατερίνα Δαλάκα να παίρνει το μέρος του και να «αδειάζει» τον Σώζοντα, τονίζοντας πως αυτό δεν είναι αντιαθλητικό και στόχος κάθε ομάδας είναι να κερδίζει η ίδια και να χάνουν οι αντίπαλοί της.

Δείτε στο βίντεο τη στιγμή της αποχώρησης:

Πηγή: peoplegreece.com

Σχετικά άρθρα