Ο Θανάσης Λάλας και η Ελευθερία Ντεκώ τιμούν τον αστροφυσικό Θ. Κριμιζή στο Μέγαρο Μουσικής

Ο Σύλλογος «Οι Φίλοι του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών» το έτος 2014 εγκαινίασε τον φιλόδοξο κύκλο εκδηλώσεων, με σκοπό να τιμήσει Μεγάλους Έλληνες και Ελληνίδες, που διακρίθηκαν στο εξωτερικό για την επιστημονική, πνευματική και πολιτιστική τους δράση.

Η πρώτη μεγάλη Ελληνίδα που τιμήθηκε ήταν η Ελένη Γλυκατζή Αρβελέρ. Η δεύτερη στη σειρά εκδήλωση, αποφασίστηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο των «Φίλων», στις αρχές του 2017 και καθορίστηκε να είναι προς τιμήν του Αστροφυσικού κ. Σταμάτη Κριμιζή.

Μετά από έντονη και συστηματική δουλειά 18 μηνών και χάρη στην ευγενική χορηγία του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Μαρία Τσάκος», ο Σύλλογος «Οι Φίλοι του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών» , θα παρουσιάσει το αποτέλεσμα αυτής της πολύμηνης προσπάθειας την Τετάρτη 16 Μαΐου 2018, ώρα 20.00 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (αίθουσα Τριάντη).

Ένα θεατρικό δρώμενο βασισμένο στη ζωή και το έργο του Καθηγητή Σταμάτη Κριμιζή. Μια δημιουργική ιδέα του Θανάση Λάλα και της Ελευθερίας Ντεκώ, με μουσική του Βαγγέλη Παπαθανασίου, εμπνευσμένη από τους ήχους του σύμπαντος, που ο συνθέτης παραχώρησε για τις ανάγκες της βραδιάς.

Πληροφορίες παράστασης

Ημερομηνία: 16/05/2018

Ώρα: 20.00

Τοποθεσία: Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, αίθουσα Τριάντη

Είσοδος Ελεύθερη

 

 

Σχετικά άρθρα