Ο Σπύρος Φωκάς συγκλονίζει: Οι οικονομικοί λόγοι που τον ανάγκασαν να εγκαταλείψει την Αθήνα

Σε μία εξομολόγηση καρδιάς προχώρησε ο Σπύρος Φωκάς στην τελευταία του συνέντευξη. Ο ηθοποιός με καριέρα και στο Hollywood μίλησε στην Espresso για τον οικονομικό του Γολγοθά και την απόφασή του να φύγει από την Αθήνα.

Ο Σπύρος Φωκάς και η σύζυγός του Λίλιαν Παναγιωτοπούλου ζούσαν σε ένα σπίτι στην Πετρούπολη, αλλά τα απλήρωτα ενοίκια και οι αυξημένες ανάγκες τους ανάγκασαν να φύγουν και να πάνε να ζήσουν στο χωριό Καλαμάκι Κορινθίας. «Ευτυχώς και οι δυο είμαστε λιτοδίαιτοι και δεν μας ενδιαφέρουν τα πολλά πολλά. Έχω μια μικρή σύνταξη 600 ευρώ. Με αυτό ζούμε και ευτυχώς είμαστε ολιγαρκείς», σημείωσε ο ηθοποιός.

Πασίγνωστος έλληνας ηθοποιός εξομολογείται: «Η πρώην γυναίκα μου από τις 500 χιλιάδες μου άφησε μέσα στον κοινό μας λογαριασμό 400 δολάρια». Μάλιστα η απόφασή τους να φύγουν από την Αθήνα δεν ήταν αυθόρμητη. «Έπρεπε να το κάνουμε γιατί ήταν οικονομική ανάγκη. Δεν μπορείς να επιβιώσεις στην Αθήνα. Τα έξοδα έτρεχαν και δεν ξέραμε πώς να τα καλύψουμε».

Ο ίδιος αναφέρθηκε στα χρήματα που έχασε μετά από χρόνια στη δουλειά. Αναλυτικά σημείωσε: «Φυσικά και απέκτησα χρήματα. Όμως μου έτυχε μια στραβή. Ένα πολύ δικό μου πρόσωπο πήγε στην τράπεζα και σήκωσε όλα όσα είχα αποταμιεύσει. Έτσι έχασα τα πάντα».

Πηγή: peoplegreece.com

Σχετικά άρθρα