Οι νικητές του διαγωνισμού για το βιβλίο «Το Ψυχοθεραπευτικό Ταξίδι» από τις Εκδόσεις Πηγή

Οι νικητές του διαγωνισμού για το βιβλίο «Το Ψυχοθεραπευτικό Ταξίδι» από τις Εκδόσεις Πηγή είναι η Ειρήνη Ριτσοπούλου και ο Κωνσταντίνος Αναστασόπουλος.

eirhnh-ritsopoulou

Η Ειρήνη Ριτσοπούλου είναι 42 χρονών και επισκέπτεται το boro.gr 2 μήνες περίπου. Έμαθε για το site από το facebook και διαβάζει κυρίως τα θέματα που ασχολούνται με τη ψυχολογία. Είναι χωρισμένη με έναν γιο σχεδόν 17 χρονών και τα τελευταία 5 χρόνια φιλοξενεί 5 ημέρες την εβδομάδα ένα αγόρι 17 ετών από άπορη οικογένεια. Έχει αναλάβει τα περισσότερα έξοδα του και κατά κάποιο τρόπο είναι σαν γιος της. Εργάζεται ως νηπιαγωγός και έχει εξειδίκευση στις διάχυτες αναπτυξιακές διαταραχές.

 

 

 

 

kwnstantinos-anastasopoulos

Ο Κωνσταντίνος Αναστασόπουλος ανήκει στην ηλικιακή ομάδα 35-50 είναι παντρεμένος αλλά δεν έχει ακόμα αποκτήσει παιδιά. Εργάζεται ως yoga instructor και φυσιοπαθητικός παραδοσιακής Θιβετανικής Ιατρικής. Έμαθε για το boro.gr από τη δημοσίευση των εκδόσεων Πηγή στο facebook σχετικά με τον διαγωνισμό. Θέματα που προτιμάει να διαβάζει στο site είναι εκείνα που ασχολούνται με την υγεία και την ψυχολογία.

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα