Ένταση στη δίκη της Δ. Ζέμπερη: «Φέρε πίσω το παιδί μου αλήτη» φώναζε ο πατέρας (βίντεο)

«Φέρε πίσω το παιδί μου αλήτη» φώναζε προς τον κατηγορούμενο ο πατέρας της άτυχης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη, η οποία τον Οκτώβρη του 2017 έπεσε νεκρή από δολοφονική επίθεση που δέχθηκε μέσα στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών, σε μία υπόθεση που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών ο ξεκινάει η δίκη του 58χρονου κατηγορούμενου Εμμανουήλ Σοροπίδη, ενώ από νωρίς δεν έλειψε η ένταση έξω από την αίθουσα.

Οι συγγενείς της Δώρας Ζέμπερη «υποδέχθηκαν» με κραυγές και κατάρες τον κατηγορούμενο, με την αδελφή της να φωνάζει «Παναγιά μου… Φονιά θα πεθάνεις αφήστε με να τον σκοτώσω, σκότωσε την αδελφή μου αφήστε με…» και τη μητέρα της να ουρλιάζει «Μου κατέστρεψες το σπίτι φονιά, την κατάρα μου να έχεις».

Μετά την έκρηξη του πατέρα της 32χρονης εφοριακού οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τον κρατήσουν, καθώς κινήθηκε απειλητικά εναντίον του κατηγορούμενου.

diki doras zemperi
Πηγή: Twitter @empisteutiko

Η δίκη διεξάγεται υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας, ενώ χρησιμοποιήθηκε ειδικό μηχάνημα για σωματικό έλεγχο για όσους θα έμπαιναν να παρακολουθήσουν τη διαδικασία.

Από την πλευρά της η πρόεδρος του Δικαστηρίου ζήτησε να διεξαχθεί η δίκη σε ήρεμο κλίμα αναφέροντας «Καταλαβαίνουμε τον πόνο και την οργή σας. Αναζητούμε την αλήθεια και για να μπορέσουμε να απονέμουμε δικαιοσύνη πρέπει να υπάρχει ηρεμία».

diki doras zemperi
Πηγή: Twitter @edailygr

Πριν από λίγο, στο βήμα του μάρτυρα ανέβηκε η πατέρας της 33χρονης εφοριακού.

Αναφερόμενος στον κατηγορούμενο είπε «Αυτός σκότωσε το παιδί μου».

Πηγή: efsyn.gr

Σχετικά άρθρα