Τόμας Μαρκλ: Φοβάται ότι δεν θα ξαναδεί ποτέ την κόρη του

Αν υπάρχει ένα πράγμα που αγαπάει να κάνει ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ, Τόμας Μαρκλ, είναι να δημιουργεί «δράμα» στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, αφού μιλάει συνέχεια για την κόρη του.

Πρώτα, με το σκάνδαλο φωτογραφιών από παπαράτσι που κυκλοφόρησαν πριν από το γάμο, μετά με την αγωνία της συνοδείας της νύφης στην εκκλησία και το αν θα ήταν εκείνος που θα βρισκόταν στο πλάι της τη μεγάλη ημέρα. Αργότερα ακολούθησε η αποκαλυπτική εμφάνισή του μετά την επέμβαση, στην τηλεοπτική εκπομπή Good Morning Britain και τέλος τα σχόλιά του περί συνάντησης της Βασίλισσας Ελισάβετ με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Τώρα όμως, ο Τόμας άρχισε να αναρωτιέται μήπως τελικά γίνεται «βάρος» στη βασιλική οικογένεια και εκείνη τον έχει…βαρεθεί.

Σύμφωνα με τη Βρετανική Mirror, ο Μαρκλ, ο οποίος ανέπτυξε ξανά σχέσεις με τον γιο του Thomas Jr μετά από χρόνια, ανησυχεί ότι η Μέγκαν και ο πρίγκιπας Χάρι δεν θέλουν να γνωρίζουν την ύπαρξή του πια. «Έχω να μιλήσω με τον Χάρι και τη Μέγκαν πολύ καιρό», είπε ο πατέρας σε φίλους, σύμφωνα με κοντινή πηγή.

«Ο Τόμας είναι συντετριμμένος. Βρίσκεται σε απόγνωση με το γεγονός ότι τον έχουν αποκλείσει», ανέφερε η πηγή, συμπληρώνοντας ότι ο άνδρας φοβάται μήπως δεν ξαναδεί ποτέ την κόρη του.

Πηγή: huffingtonpost.gr

Σχετικά άρθρα