Τον Ιούλιο δίνουμε ραντεβού με την… Tequila στα Amigos Mexican bar restaurants!

Με αφορμή την Εθνική ημέρα της Tequila (National Tequila Day /24 Ιουλίου 2018), τα Amigos Mexican bar restaurants και η Jose Cuervo, σας προ(σ)καλούν να ξεκινήσετε μια… σοβαρή σχέση με την Tequila!

Αν θέλετε κι εσείς να γνωρίσετε τη πιπεράτη Jose Cuervo Tradicional Blanco, τη γλυκιά Jose Cuervo Tradicional Reposado και τη βελούδινη 1800 Añejo… δεν έχετε παρά να βρεθείτε σε ένα από τα «Tequila Experience Nights» των Amigos και να μυηθείτε στα μυστικά του Tequila Tasting!

Τις Παρασκευές 13 και 20 Ιουλίου 2018 τα Amigos της Γλυφάδας & της Νέας Σμύρνης σας περιμένουν, λίγο μετά τις 9 το βράδυ, με ξεχωριστά events «εμπειρίας» όπου θα έχετε τη δυνατότητα free «Tequila Tasting» της Jose Cuervo Tradicional Blanco, της Jose Cuervo Tradicional Reposado και της 1800 Añejo!


Μη χάσετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε τα βασικά χαρακτηριστικά στοιχεία αλλά και τις διαφορές αυτών των τριών Tequila αλλά και παράλληλα να λάβετε μέρος στην κλήρωση για τη συμμετοχή στο 3o Tequila Experience Workshop των Amigos, που θα πραγματοποιηθεί στις 24/7/2018 στο Amigos της Γλυφάδας!

To Amigos Tequila Experience Workshop, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο με αφορμή την Εθνική ημέρα της Tequila (National Tequila Day / 24 Ιουλίου 2018), οι λάτρεις της Tequila θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία της γευσιγνωσίας ανακαλύπτοντας τα μυστικά της μπλε αγαύης από τους Tequila Experts της Jose Cuervo. Στο τέλος του workshop όλοι οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να φτιάξουν το πιο δροσιστικό cocktail του καλοκαιριού, το Cuervo Squeeze, και να διασκεδάσουν στην Tequileria του Amigos Γλυφάδας. Εκτός από την επίσημη βεβαίωση συμμετοχής, θα δοθούν πολλά συλλεκτικά δώρα από τα Amigos και τη Jose Cuervo!

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα του Los Amigos ή στην επίσημη σελίδα του στο Facebook!

 

Σχετικά άρθρα