Η Πάμελα Άντερσον στο Μουντιάλ – Ποιος 30άρης Γάλλος άσος είναι ο νέος της σύντροφος;

Μπορεί να είναι πλέον 51 έτους αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχει σταματήσει να είναι σέξι! Ο λόγος για την Πάμελα Άντερσον που φέρεται να διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της! Εδώ και ένα χρόνο διατηρεί δεσμό με ένα παίκτη της Εθνικής Γαλλίας, κατά 19 χρόνια μικρότερό της!

Μάλιστα χθες βρέθηκε στη Ρωσία, για να παρακολουθήσει από κοντά τον τελικό του Μουντιάλ! Η σχέση της με τον 32χρονο Adil Rami φαίνεται να είναι αρκετά σοβαρή! Το ζευγάρι είναι αρραβωνιασμένο ενώ ένα εντυπωσιακό διαμαντένιο δαχτυλίδι “λαμπύριζε” στο χέρι του sex symbol της δεκαετίας του ’90!

✔ საფრანგეთი -ბელგიის მატჩზე, პამელა ანდერსონი თავის რჩეულს, ფრანგ ფეხბურთელს, ადილ რამის გულშემატკივრობდა. ???? ფოტოებში პამელას თითზე #cartier -ს საქორწილო ბეჭედიც დავინახეთ???? გავრცელებული ინფორმაციით წყვილი დანიშნულია❤ ✔ “ის კარგად ვერ საუბრობს ინგლისურად, მე კი ფრანგულად, მაგრამ ჩვენ გვაქვს სიყვარულის ენა, რომელიც სიტყვებზე მნიშვნელოვანია”❤ #pamelaanderson #adilrami #engagment #ring #cartierring #love #couple #worldcup #france #football

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη City Magazine Official (@citymagazineofficial) στις

Θα ανέβουν άραγε σύντομα και τα σκαλιά της εκκλησίας;

Προς το παρόν πάντως πανηγυρίζουν τη νίκη της Γαλλίας στο Μουντιάλ!

Σχετικά άρθρα