“Λύγισε” on air η Σία Κοσιώνη!

Μαύρες ημέρες ζει η Ελλάδα τα τελευταία 24ωρα μετά την φονική πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει στην Αττική. Οι νεκροί ανέρχονται μέχρι στιγμής στους 77, οι τραυματίες ξεπερνούν τους 180 και ο αριθμός των αγνοουμένων δεν μπορεί να οριστεί.

Οι συγγενείς των ανθρώπων που αγνοούνται βρίσκονται σε άσχημη κατάσταση και προσπαθούν με κάθε τρόπο και μέσω να επικοινωνήσουν τι συμβαίνει και να δώσουν τα στοιχεία των δικών τους ανθρώπων με την ελπίδα να τους ξανά δουν ζωντανούς.

Το βράδυ της Τρίτης μια νεαρή κοπέλα βγήκε ζωντανά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων  του ΣΚΑΙ με τη Σία Κοσιώνη και παρακάλεσε όποιος έχει νεότερα για τη μητέρα της να την ειδοποιήσει.

Η αγνοούμενη είναι 48 ετών, τη λένε Αθηνά Καραλή και «χάθηκε» στο Μάτι, Αττικής. «Μίλησα τελευταία φορά μαζί της στις 9 το βράδυ και μετά… την έχασα», είπε η κοπέλα με τρεμάμενη φωνή στον αέρα του δελτίου ειδήσεων. Η Σία Κοσιώνη δεν μπορούσε να κρύψει την ταραχή της ούτε τη θλίψη της με όλα όσα άκουγε αλλά και με όλα όσα διαδραματίζονται στη χώρα μας.  «Είναι πολύ δύσκολο αυτό, πάρα πολύ δύσκολο αυτό που κάνουμε…», είπε με δυσκολία.

Το τραγικό αστείο είναι πως το σπίτι που εγκατέλειψε η 48χρονη για να σωθεί από τη φωτιά δεν κάηκε ούτε έπαθε κάποια ζημιά.

Δείτε το απόσπασμα:

Πηγή: peoplegreece.com

Σχετικά άρθρα