Αντώνης Ρέμος: Θα δώσει στους πυρόπληκτους την αμοιβή του από τη συναυλία του στο Nammos στη Μύκονο

Σε τριήμερο πένθος έχει κυρωθεί η χώρα μας μετά τις φονικές πυρκαγιές που έπληξαν την Ανατολική και Δυτική Αττική. Ο Αντώνης Ρέμος με ανακοίνωση αναφέρει πως αναβάλλεται η συναυλία του που θα πραγματοποιούνταν την Πέμπτη 26 Ιουλίου, στο Nammos, στη Μύκονο. Επιπλέον, η ανακοίνωση γράφει ότι μέρος των εσόδων της συναυλίας θα δοθεί στο Δήμο Μυκόνου για τους πυρόπληκτους.

«Η επιχείρηση NAMMOS RESTAURANT συμμετέχει δίχως άλλο στο τριήμερο εθνικό πένθος που κηρύχθηκε στη χώρα μας εξαιτίας της ανείπωτης τραγωδίας στην Αττική. Στα πλαίσια αυτά αναβάλλει τη διεθνή συναυλία Αντώνη Ρέμου – Amr Diab της 26ης/07ου/2018 και ανακοινώνει ότι σημαντικό μέρος των εσόδων αυτής, όταν πραγματοποιηθεί, θα διατεθούν στο Δήμο Μυκόνου προς αρωγή των πυρόπληκτων κατοίκων της Αττικής. Η σκέψη μας είναι απολύτως στραμμένη στην ανείπωτη αυτή τραγωδία και θα παραλείπαμε ολοκληρωτικά την λειτουργία μας αν δεν φέραμε την ευθύνη των 450 και πλέον οικογενειών που στηρίζονται στην επιχείρησή μας για τη διαβίωσή τους», γράφει.

Ενώ λίγη ώρα αργότερα, ο Αντώνης Ρέμος με ανάρτησή του δηλώνει πως η συναυλία θα γίνει την Παρασκευή 27 Ιουλίου, στη Μύκονο και ο Αντώνης Ρέμος θα χαρίσει όλη του την αμοιβή στους πυρόπληκτους, εκτός από κάποια έσοδα από τη συναυλία.

Αυτή είναι η ανάρτηση του τραγουδιστή

 

Πηγή: peoplegreece.com

Σχετικά άρθρα