Χοψονίδου – Σπανούλης: Βάπτισαν το πέμπτο παιδί τους (φωτός)

Η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης βάφτισαν το πέμπτο τους παιδί, την κόρη τους, πριν κλείσει τον πρώτο χρόνο της ζωής της. Και το όνομα αυτής… Αναστασία! Και η νονά… η Βαλέρια Χοψονίδου, η αδελφή της Ολυμπίας με την οποία έχουν πολύ καλές σχέσεις. Η μικρή δεν πήρε το όνομα από κάποια από τις δυο γιαγιάδες της.

Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε σε κλειστό κύκλο χωρίς δημοσιογράφους και φωτογράφους ενώ στη συνέχεια ακολούθησε τραπέζι για τους καλεσμένους.

Η βάφτιση έγινε στον Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου, στο Καβούρι, ενώ το έλαβε χώρα στο εστιατόριο «40», στον Αστέρα Βουλιαγμένης.

Η Ολυμπία και ο Βασίλης μετά το μυστήριο ανήρτησαν κάποιες φωτογραφίες στα social media και γνωστοποίησαν την ευτυχισμένη τους στιγμή. Δείτε την οικογενειακή φωτογραφία αλλά και τις αδελφές Χοψονίδου με τη μικρή Αναστασία να κλέβουν την παράσταση!

❤️ Η Αναστασια μας ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympia Chopsonidou (@olympiachop) στις

Η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης παντρεύτηκαν τον Δεκέμβριο του 2009 με πολιτικό γάμο και τον Ιούνιο του 2011 με θρησκευτικό. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει πέντε παιδιά: τον 8χρονο Θανάση (2 Ιανουαρίου 2010), τον 6χρονο Βασίλη Jr (5 Απριλίου 2012), τον 5χρονο Δημήτρη (5 Ιουνίου 2013), την 3χρονη Αιμιλία (3 Αυγούστου 2015) και την Αναστασία (25 Σεπτεμβρίου2017).

Πηγή: peoplegreece.com

Σχετικά άρθρα