Συγκλονίζει ο Ντίνος Καρύδης: «Δεν ξέρω πότε θα βγω από το σπίτι μου…»

Ο Ντίνος Καρύδης μετά τη σοβαρή περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγεία του, υπέστη καρδιακό επεισόδιο στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία που είχε παρευρεθεί, αναρρώνει στο σπίτι του.

Ο γνωστός ηθοποιός μετά τη νοσηλεία του στη Μονάδα Εμφραγμάτων του Νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς, μιλά στην εφημερίδα Espresso και στον Νίκο Νικόλιζα, για τη δύσκολη καθημερινότητα μετά το έμφραγμα και για τη ζωή μετά από μια αρρώστια.

«Δεν είμαι καλά ακόμη. Περπατάω με το «πι» μέσα στο σπίτι και δεν γνωρίζει κανείς πότε θα μπορέσω να ξαναβγώ έξω. Το καρδιακό επεισόδιο το έπαθα στην κάτω μεριά της πλατείας. Θυμάμαι, πονούσα πάρα πολύ και δεν μπορούσα να πάρω ανάσα. Ήταν ένας πόνος που δεν θέλω να τον νιώσει άλλος άνθρωπος. Για έναν μήνα ήμουν στο νοσοκομείο. Δεν ήξερα πώς θα πάει η υγεία μου, δεν ήξερα τίποτα. Το μόνο που θυμάμαι είναι οι πόνοι που ένιωθα. Αν έχω να επιλέξω μεταξύ της ζωής που θα έχει μέσα πόνο, φτώχεια, δυστυχία, προτιμώ τον θάνατο, αγόρι μου. Δεν θέλω να ζω ούτε κάτω από πόνο, ούτε κάτω από αρρώστιες και δυστυχία», εξομολογείται ο Ντίνος Καρύδης.

Πηγή: peoplegreece.com

Σχετικά άρθρα