Σάκης Τανιμανίδης: Τι απαντά στις φήμες περί εγκυμοσύνης της Χρ. Μπόμπα;

Πριν δυο εβδομάδες ο Σάκης Τανιμανίδης ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του Χριστίνα Μπόμπα ενώ το ζευγάρι δυο μέρες μετά αναχώρησε για το ταξίδι του μέλιτος με προορισμό την Ιρλανδία.

Πλέον οι δυο τους έχουν επιστρέψει στην Ελλάδα και η κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και η Τίνα Μεσσαροπούλου συνάντησε τον Σάκη Τανιμανίδη και του ζήτησε να μιλήσει για τα συναισθήματά του.

«Περάσαμε καταπληκτικά, ηρεμήσαμε, αυτό θέλαμε, έναν ήρεμο προορισμό και επειδή είμαι κάνει 6 μήνες Άγιο Δομήνικο και 3 Ελλάδα, 9 μήνες καλοκαίρι θέλαμε να βάλουμε ένα πουλοβεράκι» και συνέχισε « διήμερο του γάμου μας ήταν μαγευτικό, ξεπέρασε τις προσδοκίες μου», εξομολογείται ο παρουσιαστής.

Πώς ένιωσε όμως τη στιγμή που αντίκρισε τη Χριστίνα; «Όταν είδα τη Χριστίνα να έρχεται ντυμένη νύφη στην εκκλησία, ήθελα να βάλω τα κλάματα από την ευτυχία… Ήταν τόσο όμορφη που έλεγα «δεν το πιστεύω ότι παντρεύομαι αυτή την τόσο όμορφη γυναίκα» και συνέχισε βάζοντας τέλος στις φήμες που τους θέλουν να περιμένουν παιδι «αυτή είναι η μόνη φήμη που θα θέλαμε να ισχύει».

Ο Σάκης έδειξε επίσης τη βέρα του στην κάμερα αποκαλύπτοντας πως γράφει το όνομα της Χριστίνας και την ημερομηνία του γάμου τους.

Αναφέρθηκε μάλιστα και στα άσχημα σχόλια που γράφτηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παραδέχτηκε πως θα ήταν περίεργο αν δε γραφόταν κάτι άσχημο.

Δείτε το βίντεο

 

Πηγή: peoplegreece.com

Σχετικά άρθρα