Ο Θέμης Καραμουρατίδης στην Ταράτσα του Φοίβου

Ο συνθέτης Θέμης Καραμουρατίδης μαζεύει τα πιο αγαπημένα λαϊκά, λαικότροπα, λαϊκίζοντα και λαϊκοπρεπή τραγούδια της δισκογραφίας του και επισκέπτεται την Ταράτσα του Φοίβου τη Δευτέρα στις 17 Σεπτεμβρίου.

Μαζί του φέρνει εκτός από γλυκά και λουλούδια, δύο από τις σημαντικότερες και πιο επιτυχημένες εκπροσώπους του λαϊκού και έντεχνου τραγουδιού, τη Μελίνα Κανά και την Κατερίνα Κούκα.

Οι δύο ερμηνεύτριες αφήνουν για λίγο στην άκρη το προσωπικό τους ρεπερτόριο και δοκιμάζονται σε ένα πρόγραμμα γεμάτο από τα πιο αγαπημένα τραγούδια που έχει συνθέσει ο Θέμης Καραμουρατίδης, αλλά και κρυφά διαμάντια της δισκογραφίας του.

Από το «Μέχρι το τέλος» έως «Το δίκιο μου» και από τις «Πρώτες λέξεις» μέχρι το «Κοίτα εγώ», τα «Λαϊκά του Θέμη» είναι μια παράσταση γεμάτη σύγχρονα τραγούδια, φτιαγμένα και τραγουδισμένα με τον παλιό καλό τρόπο της ειλικρίνειας και της αγάπης για την ελληνική λαϊκή μουσική.

Αν προσθέσει κανείς σε αυτό την συμμετοχή σπουδαίων δεξιοτεχνών μουσικών και την απαραίτητη πινελιά του οικοδεσπότη Φοίβου Δεληβοριά, η παρουσία σας στην Ταράτσα του Φοίβου τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου φαντάζει μονόδρομος!

Συντελεστές:

Θέμης Καραμουρατίδης – «Τα Λαϊκά του Θέμη»

Με τις Μελίνα Κανά και Κατερίνα Κούκα

 

Μουσικοί:

Πιάνο: Θέμης Καραμουρατίδης
Μπουζούκι: Νίκος Μέρμηγκας – Νίκος Κατσίκης
Κιθάρα: Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου
Μπάσο: Γιώργος Μπουλντής
Τύμπανα: Αλέξανδρος Κούρος

Ηχοληψία: Γιάννης Παξεβάνης
Φωτογραφίες -Σχεδιασμός Αφίσας: Δημήτρης Μακρής
Κινηματογράφηση: Χρήστος Γκίνης

 

Ταυτότητα Εκδήλωσης

Ημερομηνία: 17/09/2018

Ώραέναρξης:21:00
Ώρα εισόδου κοινού: 19:30

Τοποθεσία: Ταράτσα του Φοίβου, Ιερά Οδός 13 -15, Γκάζι

Eισιτήρια: Καθήμενοι: Α ΖΩΝΗ: 25 ΕΥΡΩ, Β ΖΩΝΗ: 20 ΕΥΡΩ | Μπρα, εξώστης: 12 ΕΥΡΩ

Προπώληση: TICKET SERVICES: Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Τηλεφωνικά: 2107234567, www.ticketservices.gr | Καταστήματα PUBLIC – public.gr

Πληροφορίες / Κρατήσεις: Τηλ.: 210 3428272

 

Πηγή: culturenow.gr

Σχετικά άρθρα