Emmy 2018: Ποια διάσημη σταρ έκλεψε – πάλι – τις εντυπώσεις;

Η βραδιά των βραβείων Emmy έχει τα δικά της χαρακτηριστικά όσον αφορά τις στιλιστικές επιλογές. Δεν θα βρεις τις εξεζητημένες εμφανίσεις που μπορεί να δεις στις Χρυσές Σφαίρες και τα Όσκαρ. Τα πράγματα κινούνται στο μέτρο του σικ και του elegant. Κάτι που ίσχυσε και για τη φετινή απονομή. Εκεί όπου η Σκάρλετ Γιόχανσον έκλεψε τις εντυπώσεις.

Αν και δεν ήταν υποψήφια για κάποια κατηγορία, αλλά ήταν καλεσμένη που θα παρουσίαζε βραβείο, η Σκάρλετ κατάφερε να «κατατροπώσει» τις υπόλοιπες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί. Όχι μόνο με την επιλογή του φορέματός της, αλλά και με το μαλλί της και με τις πόζες της και φυσικά με το τεράστιο τατουάζ που πρέπει να πιάνει όλη της την πλάτη, όπως φαίνεται από το παρακάτω βίντεο.

Το φόρεμα βέβαια τα διέθετε όλα. Και βαθύ σκίσιμο στο ντεκολτέ και ξώπλατο ήταν για να φαίνεται το τατουάζ στην πλάτη, αλλά και σκίσιμο στα πόδια για να αποκαλύπτονται σε κάθε βήμα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Scarlett Johansson and #emmys2018 host Colin Jost make their #gold carpet” debut.. Get a room! ???? . . . #Emmys #Emmys70 #scarlettjohansson #colinjost #snl

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LifeMinute (@lifeminute) στις

Η Νάθαλι Εμάνιουελ είναι το πουλέν μας από το Game of Thrones και δε γινόταν να μην είναι στη λίστα μας. Κι ας μην φόρεσε κάτι το ιδιαίτερα εντυπωσιακό. Είναι εξ ορισμού η ίδια εντυπωσιακή.

Η Αμάντα Πιτ βρέθηκε στο πλάι του συζύγου της, του Ντέιβιντ Μπένιοφ, ενός εκ των δύο σεναριογράφων του Game of Thrones και πανηγύρισε τη νίκη στο μεγάλο βραβείο της σειράς.

Η Θάντι Νιούτον του Westworld πήρε το βραβείο της στη διάρκεια της απονομής των Emmy, αλλά πιο πριν είχε πάρει βραβείο σικ εμφάνισης στο κόκκινο χαλί.

Η Σάρα Πόλσον εμφανίστηκε με τη σύντροφό της Χόλαντ Τέιλορ και επέλεξε ένα μαύρο φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ.

Κρίσι Τέιγκεν και Τζον Λέτζεντ είναι από τις σταθερές παρουσίες σε απονομές, αφού ο πολυπράγμων Τζον κινείται σε όλο το καλλιτεχνικό φάσμα. Την περασμένη βδομάδα, στις τεχνικές βραβεύσεις των Emmy, έγινε ένας από τους λίγους με EGOT (Emmy, Grammy, Oscar, Tony) και χθες βράδυ το γιόρτασε ξανά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη John Legend (@johnlegend) στις


Ο Στίβεν Κολμπέρ λανσάρει εσχάτως μια λευκή γενειάδα, η οποία όμως δεν τον βοήθησε να κερδίσει τον Τζον Όλιβερ.

Η Τζέσικα Μπίελ είδε τη σειρά της The Sinner να παίρνει υποψηφιότητες, δεν πανηγύρισε όμως κάποιο βραβείο. Στο κόκκινο χαλί πάντως το βραβείο της το δίνουμε εμείς. Και ο σύζυγός της Τζάστιν Τιμπερλέικ που στάθηκε χαμογελαστός δίπλα της.

Η Μάντι Μουρ από το This Is Us είναι η πιο γοητευτική παρουσία χωρίς να το προσπαθήσει. Η εμφάνισή της το επιβεβαιώνει.

Για το τέλος αφήσαμε τα δύο wonder boys του Stranger Things. Φέτος η σειρά δεν πήρε κάποιο βραβείο, αλλά ο Νόα Σναπ και ο Γκάτεν Ματαράτσο ήταν σίγουρα οι πιο καλοντυμένοι και με εκκεντρικά στοιχεία στο στυλ τους.

Πηγή: eleftherostypos.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Οι ειδικοί αποφάνθηκαν: Η Σκάρλετ Γιόχανσον έχει τα πιο ελκυστικά χείλη στον κόσμο!

Ο “έρωτας” του Τσακαλώτου για την Σκάρλετ Γιόχανσον

Η απάντηση της Σκάρλετ Γιόχανσον στον… Τσακαλώτο!

Σχετικά άρθρα