ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Η Lanes σε καλεί να πάρεις θέση στον αγώνα για το “Race for the Cure”

Τρέξε και εσύ με τη Lanes Running Team στο  Race for the cure και στήριξε τις γυναίκες που αγωνίζονται ενάντια στον καρκίνο του Μαστού!

Η Lanes, για 3η συνεχή χρονιά, στέκεται στο πλευρό του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με καρκίνο του Μαστού, Άλμα Ζωής, ανανεώνοντας και φέτος το αγωνιστικό της ραντεβού με το “Race for the Cure”. Με μήνυμα της «Παίρνουμε θέση στον αγώνα», σε καλεί να γίνεις περήφανο μέλος της Lanes Running Teamκαι να στηρίξεις τις γυναίκες που δίνουν καθημερινά το δικό τους αγώνα ενάντια στον καρκίνο του Μαστού.

Την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου δίνουμε ραντεβού στο περίπτερο της  Lanes στο Ζάππειο και γινόμαστε «Όλοι μαζί μια γροθιά για όσους το χρειάζονται».Ένας κατακόκκινος σάκος του μποξ θα έχει κεντρική θέση. Ο σάκος συμβολίζει τον φόβο, την άγνοια και την προκατάληψη και μας καλεί να τον χτυπήσουμε όσες περισσότερες φορές μπορούμε μέσα σε 30’’! Γι’ αυτή τη συμβολική κίνηση, η Lanes θα χαρίζει 1 ευρώ στο Άλμα Ζωής!
Τη συμμετοχή της LanesRunningTeamστηρίζουν οι αθλητές του στίβου ΛίλυΑλεξούλη, Μιχάλης Αναστασάκης, Ιάσωνας Θανόπουλος, Παναγιώτης Ματζουρογιάννης, Οδυσσέας Μουζενίδης, Πάρης Μπατζάβαλης και Ελισάβετ Πεσιρίδου, τους οποίους η Lanes συμπληρώνει σε κάθε αγωνιστική τους προσπάθεια.

Όλοι μαζί ας στηρίξουμε το Άλμα Ζωής και όλες εκείνες τις γυναίκες που αγωνίζονται καθημερινά.
Δήλωσε τώρα συμμετοχή στον αγώνα και γίνε μέλος της μεγάλης Lanes Running team εδώ

 

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X