Σοκαριστικό βίντεο: Στραγγάλισε τη γυναίκα του και την πέταξε από τον 4ο όροφο

Το πιο σκληρό, αποτρόπαιο και βάρβαρο πρόσωπο της ενδοοικογενειακής βίας αποτυπώνουν οι σοκαριστικές εικόνες από το θάνατο μιας γυναίκας από τα χέρια του συζύγου της στη Βραζιλία.

Τις τραγικές τελευταίες στιγμές μιας γυναίκας από την κτηνώδη συμπεριφορά του συζύγου της κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας, δίνοντας απαντήσεις σε ένα έγκλημα οικογενειακής βίας που συγκλονίζει τη Βραζιλία. Ένα έγκλημα που αρχικά υπήρξε προσπάθεια από την πλευρά του συζύγου να αποδοθεί σε αυτοκτονία με τον ίδιο να εμφανίζεται συντετριμμένος από την απώλεια… Η αστυνομία χρειάστηκε περισσότερο από ένα μήνα προκειμένου να συνθέσει το παζλ του τι είχε πραγματικά συμβεί.

Η 29χρονη δικηγόρος Tatiane Spitzner βρήκε τραγικό θάνατο στις 22 Ιουλίου πέφτοντας από το μπαλκόνι του διαμερίσματος της στον 4ο όροφο μιας πολυκατοικίας στην πόλη Γκουαραπουάβα στη Βραζιλία. Ο σύζυγός της, ο 32χρονος λέκτορας Βιολογίας Luis Manvailer εντοπίστηκε σε έναν αυτοκινητόδρομο αρκετά χιλιόμετρα πιο μακριά από το σημείο της τραγωδίας. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι τράπηκε σε φυγή μην μπορώντας να αντικρίσει το θέαμα της νεκρής γυναίκας του που “αυτοκτόνησε πηδώντας από το μπαλκόνι”. Η ιστορία του όμως είχε τόσο πολλά κενά που δεν μπορούσε παρά να κινήσει την περιέργεια των αστυνομικών. Και όπως αποδείχθηκε είχαν δίκιο.

Η φρίκη που έζησε η γυναίκα τις τελευταίες της στιγμές είναι ανείπωτη. Οι κάμερες κατέγραψαν υλικό στο οποίο το ζευγάρι εμφανίζεται να επιστρέφει από νυχτερινή έξοδο, με την Tatiane να τρώει ήδη ξύλο από το δυνάστη της. Ο Luis συνεχίζει να τη δέρνει και μέσα στο ασανσέρ. Τα τελευταία πλάνα, δείχνουν το σώμα της γυναίκας να “σκάει” μπροστά στην είσοδο της πολυκατοικίας πέφτοντας από τον 4ο όροφο…

Αυτό που έλειπε, είναι το τι συνέβη στα 15 λεπτά που μεσολάβησαν. Ήταν το μοιραίο τέταρτο στο οποίο ο Luis συνέχισε να δέρνει ακατάπαυστα την Tatiane, μέχρι που την στραγγάλισε. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση ο θάνατος της προήλθε από ασφυξία λόγω στραγγαλισμού και η γυναίκα ήταν ήδη νεκρή όταν “έφυγε” από το μπαλκόνι. Οι τελευταίες διαστάσεις της τραγωδίας αποκαλύφθηκαν στη συνέχεια. Η Tatiane δεν πήδηξε μόνη της από το μπαλκόνι. Ήταν ο Luis που πέταξε το άψυχο σώμα της από τον τέταρτο όροφο. Και στη συνέχεια κατέβηκε, μάζεψε τη σορό της, καθάρισε το ασανσέρ και τους διαδρόμους από τα αίματα, ώστε να καλύψει τα ίχνη του.

Οι γείτονες ειδοποίησαν μεν την αστυνομία ακούγοντας φωνές την μοιραία νύχτα, ήταν ήδη όμως πολύ αργά… Ίσως γιατί τα στόματα έπρεπε να ανοίξουν πολύ νωρίτερα. Όταν η Tatiane είχε εκμυστηρευθεί σε φίλους και γνωστούς ότι υποφέρει στα χέρια του συζύγου της και ήθελε να χωρίσει…

Εκ των υστέρων, το έγκλημα άνοιξε εκ νέου τη συζήτηση για την ενδοοικογενειακή βία στη Βραζιλία, μία χώρα όπου μόνο πέρυσι 1.133 γυναίκες βρήκαν τραγικό θάνατο από τα χέρια των συζύγων τους.

Πηγή: news247.gr

 

 

 

Σχετικά άρθρα