Η Δούκισσα Νομικού σε ντεφιλέ στις όχθες του Σηκουάνα στο Παρίσι!

Η Δούκισσα Νομικού επανήλθε δυναμικά στη δουλειά, 6 μήνες μετά τη γέννηση του γιου της. Μας είχε προετοιμάσει μέσω του Instagram της όταν της είχε ανακοινωθεί ότι θα συμμετάσχει στο catwalk που διοργάνωσε η L’Oréal στο Παρίσι. Και το όνειρό της έγινε πραγματικότητα! Πρώτη φορά στο Παρίσι και μάλιστα σε custom made ντεφιλέ στις όχθες του Σηκουάνα, πλάι σε λαμπρά ονόματα της μόδας και της ομορφιάς.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Yes, we did it ⚡????❤️???? Thank you all! I feel blessed! #lorealpfw #lorealparisgr #pfw #lorealfamily #weallworthit

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) στις


Πιο συγκεκριμένα, στις 30 Σεπτεμβρίου, η L’Oréal Paris δημιούργησε στον ποταμό Σηκουάνα την πιο εντυπωσιακή πλωτή πασαρέλα, ανοιχτή στο ευρύ κοινό. Το κοινό παρακολούθησε το Le Défilé L’Oréal Paris στις όχθες του ποταμού Σηκουάνα, ένα show αφιερωμένο στην μόδα και την ομορφιά, όπου Διεθνείς Ambassadors της L’Oréal Paris και μοντέλα παγκοσμίου φήμης, έκαναν την εμφάνιση τους, περπατώντας σε μια πλωτή κατασκευή στο νερό.

paris defile

Σχεδιασμένο για να μεταφέρει τον παλμό της ομορφιάς και της μόδας από την καρδιά της Γαλλικής πρωτεύουσας στο ευρύ κοινό, το Le Défilé L’Oréal Paris μεταδόθηκε ζωντανά σε 30 χώρες.

Brand Ambassador Δούκισσα Νομικού

Για πρώτη φορά στο Le Défilé L’ Oréal Paris συμμετείχε η Ελλάδα, με τη Δούκισσα Νομικού, να περπατά στην πασαρέλα του PFW. H επίσημη brand ambassador για την Ελλάδα, ταξίδεψε στο Παρίσι και συμμετείχε σε αυτή τη γιορτή της διαφορετικότητας, δίπλα σε παγκοσμίου φήμης Spokespersons της L’Oréal Paris, όπως οι Bianca Balti, Sonam Kapoor, Doutzen Kroes, Eva Longoria, Andie McDowell και πολλές άλλες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Goodmorning Kiss with the sweetest mommy @evalongoria ????❤️ #lorealpfw #pfw #lorealparisgr #ΟνειροΖω #ΚαλόΜήνα

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) στις


Le Défile L’ Oréal Paris: Λαμπρά ονόματα της μόδας και της ομορφιάς επιμελήθηκαν την εμφάνιση των μοντέλων

paris defile doukisssa

Η Global Make up Artist Val Garland και ο Global Hair Artist Stéphane Lancien, ανέλαβαν να δώσουν την τάση, δημιουργώντας 70 διαφορετικά looks. Οι 12 σχεδιαστές μόδας, ανάμεσα στους οποίους Balmain, Jacquemus Giambattista Valli, Sonia Rykiel Isabel Marant και Elie Saab παρουσίασαν κομμάτια από τις prêt a porter κολεξιόν τους για την σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας 2018-’19, εμπνευσμένα από την αυθεντική ερμηνεία του La Parisienne, με μοναδικά κοσμήματα Chopard που παρουσιάστηκαν σε παγκόσμια πρώτη από το διάσημο οίκο.

 

Σχετικά άρθρα