Μαρία Μενούνος: Ποιος Έλληνας σταρ την… προίκισε με πιάτα;

Το πάρτι του γάμου της Maria Menounos και του Keven Undergaro έγινε στο προαύλιο του δημοτικού σχολείου του χωριού Άκοβος (τόπος καταγωγής του μπαμπά της, Κωνσταντίνου), που έχει σταματήσει να λειτουργεί εδώ και 20 χρόνια –χάρη στην πολύτιμη βοήθεια του προέδρου του Άκοβου Κώστα Σοφρωνά, που έκανε τα πάντα για να προετοιμάσει το χωριό να υποδεχτεί αυτό το μεγάλο γεγονός.

Από νωρίς το πρωί το Δειπνοσοφηστήριο του Δημήτρη Χριστοφιλέα που ανέλαβε το φαγητό (με εξαιρετικό παραδοσιακό μενού που επιμελήθηκε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος), είχε στήσει μέσα στο σχολείο φούρνους για τις προετοιμασίες. Ο χώρος είχε ένα λιτό στολισμό όπου πρωταγωνιστούσαν τα λεμόνια και ανέλαβε το Studio 7.

Το ζευγάρι ήρθε με την άμαξα, αφού σταμάτησε πολλές φορές για να χαιρετήσουν κατοίκους του χωριού που είχαν βγει στο δρόμο για να τους ευχηθούν, ενώ ο πατέρας της Μαρίας είχε μισθώσει όλες τις ταβέρνες στο χωριό για να κερνάνε τσίπουρα και λιχουδιές τον κόσμο.

Μαρία και Keven έκαναν είσοδο στο χώρο του πάρτι με το κομμάτι «Τhank you for loving me» του John Bon Jovi – τραγούδι που είχε αφιερώσει ο τραγουδιστής στη Μαρία στο πάρτι γενεθλίων της πριν από δύο χρόνια.

menounos gamos

Όταν η Μαρία αντιλήφθηκε πως έξω από το προαύλιο του σχολείου τούς περίμεναν 60 άτομα (κάμεραμεν, δημοσιογράφοι και φωτογράφοι), που είχαν έρθει να καλύψουν το γάμο, κανόνισε να τους προσφέρουν τσίπουρα και τα πιάτα του μενού και βγήκε η ίδια να τους χαιρετήσει.

Οι χοροί δεν άργησαν να ξεκινήσουν, με ζωντανή μουσική που έπαιζε τοπικό συγκρότημα, ενώ στο γλέντι έσπασαν και πολλά (πολλά!) πιάτα, δώρο στο ζευγάρι από τον Αντώνη Ρέμο – μάλιστα η στιγμή μετά το τέλος του πάρτι, όταν η Μαρία και ο Keven έπιασαν σκούπες και μάζευαν τα σπασμένα πιάτα, έγινε viral.

 

Στο People η Μαρία Μενούνος μιλά με ενθουσιασμό που κατάφερε να κάνει το γάμο της στην Ελλάδα – ένα όνειρο που είχε μοιραστεί ξανά μιλώντας στο People το 2016. «Θέλαμε να γίνει Σεπτέμβριο για να έχει ζέστη, να είναι ένας γάμος καλοκαιρινός. Στον πολιτικό μας γάμο που είχε γίνει στην αλλαγή της Πρωτοχρονιάς του 2018 στη Νέα Υόρκη είχα παγώσει!» μου λέει γελώντας. Αλλά όταν κάποιος κάνει σχέδια, η ελληνική γραφειοκρατία γελά! «Τα χαρτιά που χρειάζονταν για να παντρευτούμε ήταν πολλά και ήθελαν πάρα πολύ καιρό για να βγουν. Για ένα μήνα μόνο με χαρτιά ασχολούμουν! Ευτυχώς ο Σωτήρης, ο κουμπάρος μου, που οργάνωσε τα πάντα στην Ελλάδα, έχει πολύ μεγάλη υπομονή. Του οφείλω τα πάντα. Ο Σωτήρης και ο μπαμπάς μου, δύο άντρες που μέχρι σήμερα δεν είχαν ιδέα για το πώς οργανώνεται ένας γάμος, είναι αυτοί που τα έκαναν όλα για μένα!».

Πηγή: peoplegreece.com

Σχετικά άρθρα