Ντι Κάπριο και Μπραντ Πιτ ενώνουν τις δυνάμεις τους κατά του Τραμπ (βίντεο)!

Οι ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ έχουν ήδη ολοκληρωθεί και μάλιστα τα αποτελέσματα δεν είναι και τόσο θετικά για τον Ντόναλντ Τραμπ! Η παράταξή του διατηρεί τον έλεγχο της Γερουσίας αλλά όχι και της Βουλής των Αντιπροσώπων! Συνέβαλε άραγε σε αυτό η μάχη πολλών διασημοτήτων εναντίον του;  Τελευταίοι αλλά καθόλου αμελητέοι: Μπραντ Πιτ και Λεονάρντο ντι Κάπριο! Λίγο πριν τις κάλπες, οι δυο σταρ του Χόλιγουντ ένωσαν τις δυνάμεις τους κατά του Τραμπ και κάλεσαν τον κόσμο να ψηφίσει.

Οι συμπρωταγωνιστές στην πολυαναμενόμενη ταινία του σκηνοθέτη Κουέντιν Ταραντίνο “Once Upon A Time In Hollywood” (Μια φορά κι έναν καιρό στο Χόλιγουντ) κυκλοφόρησαν ένα βίντεο σε συνεργασία με το ΝowThis που ειδικεύεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στο κοινό των millennials καλώντας τους Αμερικανούς να συσπειρωθούν για τον πιο σημαντικό σκοπό στη ζωή τους.

“Τόσο πολλά διακυβεύονται, από τους νόμους για τον έλεγχο των όπλων έως τη μεταναστευτική πολιτική, το καθαρό νερό και o αέρας και το εάν εκατομμύρια άνθρωποι θα έχουν πρόσβαση στην υγειονομική περίθαλψη” αναφέρει ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο.

“Οι εκλογές θα καθορίσουν το μέλλον της κλιματικής αλλαγής, της μεταρρύθμισης της ποινικής δικαιοσύνης, της χρηματοδότησης της εκπαίδευσης, της ισότητας της LGBTQ κοινότητας, ακόμα και της δυνατότητάς σας να ψηφίζετε” τονίζει ο Μπραντ Πιτ.

Οι ΝτιΚάπριο και Πιτ κάλεσαν τους ψηφοφόρους να μπουν στην διαδικτυακή πλατφόρμα TheLastWeekend.org για να μάθουν πώς μπορούν να αναλάβουν δράση για την σημερινή εκλογική αναμέτρηση.

Πηγή: cnn.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Η Ριάνα ενανίον του Τραμπ για χρήση τραγουδιού της χωρίς την άδειά της

Ντι Κάπριο και Μπραντ Πιτ, όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί, στη νέα ταινία του Ταραντίνο!

 

Σχετικά άρθρα