Κερδίστε έναν ορό και μια κρέμα ημέρας από τη σειρά Revitalift Laser της L’Oréal

Θέλετε να είστε όμορφες και λαμπερές κάθε μέρα; Δεν χρειάζονται πολλά πράγματα! Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να αλλάξετε κάποιες καθημερινές σας συνήθειες και κυρίως να βάλετε στη ζωή σας τη σειρά Revitalift Laser της L’Oréal!

H L’ Oréal, αφουγκραζόμενη πάντα τις ανάγκες των γυναικών για υγιή και σφριγηλή επιδερμίδα, δημιούργησε μια καινοτόμο σειρά, τη Revitalift Laser, που μειώνει την εμφάνιση των ρυτίδων ενώ παράλληλα ενισχύει την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα του προσώπου!  Με κύρια συστατικά το Proxylane και το Υαλουρονικό Οξύ, ενισχύει αποτελεσματικά την ενυδάτωση της επιδερμίδας, αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου, βελτιώνει την ανανέωση των κυττάρων και δρα αποτελεσματικά στη διόρθωση των ρυτίδων

Το boro.gr δίνει τη δυνατότητα σε 3 τυχερές να κερδίσουν 2 προϊόντα από τη σειρά Revitalift Laser: μια κρέμα ημέρας και έναν ορό.

Revitalift Laser Ημέρας

Κρέμα δραστικής αντιγήρανσης ημέρας με υψηλή περιεκτικότητα Υαλουρονικού Οξέως και Pro-Xylane.

 

Προσφέρει τριπλή αντιρυτιδική δράση:

1. Διορθώνει τις ρυτίδες
Περιέχει διπλάσια συγκέντρωση σε Αδενοσίνη, ένα αναγνωρισμένο αντιγηραντικό ενεργό συστατικό το οποίο σε συναδυασμό με το Υαλουρονικό Οξύ διεισδύει άμεσα στην επιδερμίδα για να επανορθώσει και να διορθώσει τις ρυτίδες σε βάθος.

2. Αναδομεί την επιδερμίδα

Περιέχει Pro-Xylane, που ενισχύει τις ίνες που υποστηρίζουν την επιδερμίδα για να την αναδομήσει πλήρως.

3. Αναδιαμορφώνει το πρόσωπο

Περιέχει, για 1η φορά, Pro-Xylane υπερενεργό 3% ώστε να γεμίσει η επιδερμίδα και να αναδιαμορφωθεί.

Revitalift Laser Serum

Χάρη στην υψηλή του συγκέντρωση, ο Ορός Revitalift Laser x3 Laser Super Serum στοχεύει ρυτίδες και πόρους. Η επιδερμίδα δείχνει πιο ομαλή και οι ρυτίδες φαίνονται μειωμένες.

Πώς να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό:

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

 

Σχετικά άρθρα