Γιώργος Λιάγκας: Γιατί αρνήθηκε να πάει καλεσμένος στην εκπομπή του Αρναούτογλου;

Ο Γιώργος Λιάγκας πρόσφατα είπε «όχι» στην πρόταση να πάει καλεσμένος στο Late Night με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. «Είπα όχι για δύο λόγους. Ο πρώτος λόγος είναι ότι πρόπερσι που έκανε εκπομπή, ήμουν ο πρώτος καλεσμένος. Άρα θεωρώ ότι είναι κουτό να πας δεύτερη φορά πρώτος καλεσμένος. Δεύτερον, σε ένα κανάλι με το οποίο οι σχέσεις μου είναι κάπως αυτή τη στιγμή, δεν θα με ρωτούσε για αυτό; Δεν θα έπρεπε να απαντήσω; Ναι! Θα μπορούσα να πω την πλήρη αλήθεια; Όχι! Θα ήταν όλο ένα fake πράγμα», είχε αναφέρει σχετικά.

Ωστόσο όπως μετέδωσαν στην εκπομπή «Ευτυχείτε» σήμερα, ο Γιώργος Λιάγκας πρόκειται να βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά στον ΣΚΑΪ! Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει αίσθηση και… τεταμένο κλίμα ανάμεσα σε ΣΚΑΪ και ΑΝΤ1, όπως σημείωσαν στο ρεπορτάζ.

Σε όλα αυτά ρόλο παίζει και το περίεργο κλίμα που δημιουργήθηκε με τον πρώτο καλεσμένο του Γρηγόρη, ο οποίος θα είναι ο Πάνος Μουζουράκης. Ο ΣΚΑΪ σημείωσαν στο Open πως ενοχλήθηκε με την παρουσία του στο show χωρίς άδεια.

Πηγή: peoplegreece.com

Σχετικά άρθρα