Σήμερα το τηλεοπτικό comeback της Αννίτας Πάνια στο EpsilonTV

Τις τελευταίες ημέρες συζητιέται συνέχεια η είδηση της τηλεοπτικής επιστροφής της Αννίτας Πάνια, που σε συνεργασία με την διοίκηση του Epsilon tv, ετοιμάζονται να μας κάνουν μία νέα πρόταση με την Αννίτα στο τιμόνι της παρουσίασης.

Η μεγάλη πρεμιέρα θα γίνει σήμερα Σάββατο 8/12 με τίτλο Annita Airlines και θα μεταδίδεται 16:30-19:30, ενώ μελλοντικά θα αναλάβει ακόμη ένα cocnept και συγκεκριμένα ένα βραδινό show!

«Άρχισα να φλερτάρω στην ιδέα ότι είναι πολύ ωραία να μην κάνεις τηλεόραση. Αλλά η έλευση του Νέου Έψιλον δεν μου άφησε πολλά περιθώρια να φλερτάρω με την αποχή. Οπότε εντάξει, για λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά… τραβά», ανέφερε στην κάμερα του «Στη φωλιά των Κου Κου».

«Καμία αλλαγή δεν νιώθω. Νιώθω ότι είμαι στο ίδιο περιβάλλον, στο ίδιο πλατό, με τους ίδιους συνεργάτες, με τα αγαπημένα μου πρόσωπα. Το κανάλι αυτό μου είναι πάρα πολύ οικείο με την έννοια των προσώπων. Έπαιξε ρόλο ότι ήταν μια πρόταση η οποία ήρθε από ανθρώπους που γουστάρω. Ότι ροκάρει το θέμα πάρα πολύ γιατί είναι μικρό το μαγαζί και έχουμε βάλει και ένα στοίχημα. Το σαββατοκύριακο έχουμε Αννίτα Airlines, είναι η νέα μου επιχειρηματική δράση, έχω αποκτήσει αεροπορική εταιρεία πια, γιατί είμαστε στον αέρα, γιατί έχει και lines που είναι οι γραμμές και γενικώς δεν ήξερα τι άλλο να σκεφτώ και μου ήρθε το Αννίτα Airlines και το βάλαμε. Φέτος έχω κοντά μου ένα πρόσωπο – έκπληξη. Είναι από τους ανθρώπους που εκτιμώ πολύ».

Η δήλωσή της όμως συνοδεύτηκε από την αποκάλυψη του Στέφανου Κωνσταντινίδη! Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε πως πρόκειται για τον Βασίλη Νομικό!

Πηγή: peoplegreece.com

Σχετικά άρθρα