Επίθεση στο Στρασβούργο: Ελεύθεροι οι συγγενείς του δράστη (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι γαλλικές αρχές ήραν την προσωρινή κράτηση τεσσάρων μελών της οικογένειας του δράστη της επίθεσης την περασμένη Τρίτη στο Στρασβούργο, Σερίφ Σεκάτ, σύμφωνα με την εισαγγελία του Παρισιού.

Ωστόσο, αποφάσισαν να συνεχιστεί η κράτηση τριών άλλων μελών του κοντινού του περιβάλλοντος, σύμφωνα και πάλι με την εισαγγελία.

«Η προσωρινή κράτηση τεσσάρων μελών της οικογένειας του Σερίφ Σεκάτ ήρθη απουσία μέχρι στιγμής στοιχείων που να τα ενοχοποιούν», διευκρίνισε η εισαγγελία, προσθέτοντας ότι πρόκειται για τους γονείς του και δύο από τους αδελφούς του, ορισμένοι από τους οποίους παρουσιάστηκαν μόνοι τους στις αρχές.

Υπενθυμίζεται ότι τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από την επίθεση του Σερίφ Σεκάτ το βράδυ της Τρίτης στη ζώνη της Χριστουγεννιάτικης Αγοράς του Στρασβούργου.

Ο 29χρονος ριζοσπαστικοποιημένος μακελάρης του ISIS σκοτώθηκε στη συνέχεια από την αστυνομία αφού διέφευγε επί δύο ημέρες μετά την επίθεση.

Δείτε βίντεο ντοκουμέντο από την εξουδετέρωση του δράστη:

Πηγή: cnn.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα

Επίθεση στο Στρασβούργο: Νεκρός ο δράστης μετά από γιγαντιαία επιχείρηση της γαλλικής αστυνομίας – Συγκλονιστικές εικόνες (ΒΙΝΤΕΟ)

Επίθεση στο Στρασβούργο: Γαλλομαροκινός άνοιξε πυρ σκοτώνοντας 3 ανθρώπους – Συγκλονιζουν τα βίντεο από την επίθεση (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Σχετικά άρθρα