«Όσα (δε) λέμε» με την Άννα Δρούζα – Έρχεται στο OPEN τη Δευτέρα 6 Μαΐου στη 1:00 μετά τα μεσάνυχτα – Πρεμιέρα με τον Στέφανο Κασσελάκη

Λέξεις που δεν λέμε. Σκέψεις που καίμε. Παύσεις με νόημα. Ακατανόητες ομιλίες. Επικοινωνιακός θόρυβος. Σιωπηλές διαμαρτυρίες. Όσα λέμε – και το κενό που μας χωρίζει από τον διπλανό και τον εαυτό μας.

Όσα δεν λέμε – κι οι γέφυρες που χτίζουμε για να συναντηθούμε. Μετά από … χρόνια η δημοσιογράφος Άννα Δρούζα επιστρέφει για να μας πάρει μαζί της σε ένα ταξίδι φτιαγμένο από λέξεις, με καύσιμο τις σκέψεις.

Άννα Δρούζα

Σε μια εποχή ακραίων αντιφάσεων και κατακλυσμιαίων αλλαγών, ακόμα κι αν δεν έχουμε τις απαντήσεις είναι σημαντικό να θέτουμε τις ερωτήσεις. Πώς προφέρουμε τις «απαγορευμένες» λέξεις; Πώς νοηματοδοτούνται οι σκέψεις; Αφήνοντας πίσω το κλασσικό σχήμα μιας συνέντευξης, η Άννα δημιουργεί ένα χώρο κι ένα χρόνο συνάντησης που ξεπερνάει το τηλεοπτικό πλατό.

Πρόσωπα οικεία, αλλά άγνωστα στο βάθος τους, φωτισμένα στη δημόσια σφαίρα αλλά υποφωτισμένα στην προσωπική τους ζωή παίρνουν το ρίσκο να αποκαλύψουν και να αποκαλυφθούν, μοιράζονται μύχιες σκέψεις κι άγνωστες πτυχές, μιλάνε αυθεντικά για όσα δεν λέμε.

Μια κατάδυση στο μυστήριο της προσωπικής μας διαδρομής και μια συνάντηση με τους σημαντικούς Άλλους κι ίσως τον πιο ξένο Άλλο, τον ίδιο μας τον εαυτό. Η εκπομπή θα μεταδίδεται ζωντανά από το OPEN κάθε Δευτέρα (1:00 μετά τα μεσάνυχτα). Γιατί ίσως τα πιο σημαντικά να είναι όσα δε λέμε!!!

Πρεμιέρα, τη Δευτέρα 6 Μαΐου στη 1:00 μετά τα μεσάνυχτα και κάθε Δευτέρα στο OPEN

Αφήνοντας πίσω το σχήμα μιας κλασικής συνέντευξης, η καταξιωμένη δημοσιογράφος Άννα Δρούζα δημιουργεί και φιλοξενεί μία συνάντηση μακριά από τα συνηθισμένα για τα ελληνικά δεδομένα, αφού συνεντευξιαζόμενος και οικοδέσποινα θα παίρνουν το ρίσκο να αποκαλύψουν και να αποκαλυφθούν, να μοιραστούν μύχιες σκέψεις κι άγνωστες πτυχές της ζωής τους, να φωτίσουν όσα συνήθως δε λέμε. Στο πρώτο επεισόδιο η Άννα Δρούζα υποδέχεται τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Στέφανο Κασσελάκη σε μια διαφορετική συνέντευξη έξω από τα καθιερωμένα.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης μοιράζεται για πρώτη φορά το τρυφερό, βαθιά ανθρώπινο πρόσωπό του. Μας παίρνει από το χέρι και μας οδηγεί πίσω από τις κουίντες της δημόσιας εικόνας του. Ποιος είναι ο Στέφανος πίσω από τον Κασσελάκη; Πόσο πιστεύει πως θα γίνει πρωθυπουργός και ποιοι είναι εκείνοι που, όπως λέει ο ίδιος, «θα χάσουν τον ύπνο τους αν συμβεί αυτό»; Μια χειμαρρώδης συζήτηση, σε μια απρόσμενη συνάντηση του Κασσελάκη με το κοινό και του Στέφανου με τον εαυτό του. Γιατί ίσως τα πιο σημαντικά να είναι όσα δε λέμε!»

Συντονιστείτε!!!

Σχετικά άρθρα