Αρχική / More / Δώρα / Κερδίστε το εκπαιδευτικό παιχνίδι “Γιορτινό memo” από τις εκδόσεις my-book.gr
giortino-memo-2

Κερδίστε το εκπαιδευτικό παιχνίδι “Γιορτινό memo” από τις εκδόσεις my-book.gr

To boro.gr σε συνεργασία με τις εκδόσεις my-book.gr δίνουν τη δυνατότητα σε 1 αναγνώστη να κερδίσει το εκπαιδευτικό παιχνίδιΓιορτινό memo” της συγγραφικής ομάδας του my-book.gr.

Λίγα λόγια για το εκπαιδευτικό παιχνίδι

giortino-memo
«Το ψηφιακό βιβλίο ανοίγει τον δρόμο για ένα νέο, σύγχρονο ψηφιακό σχολείο!»
Η σημαντική συνεισφορά του ψηφιακού βιβλίου στην εκπαίδευση των παιδιών με μαθησιακές δυσκολίες φάνηκε με πορίσματα από την έρευνα της Καζιόλα (2017). Επίσης, φάνηκε ότι η συνδυαστική χρήση έντυπου και ψηφιακού βιβλίου μπορεί να αποτελέσει το καλύτερο εργαλείο μάθησης!
Αυτό το e-book διαμορφώθηκε ολοκληρωτικά με βάση τη σύγχρονη βιβλιογραφία και τις σύγχρονες παιδαγωγικές μεθόδους. Το περιεχόμενο του δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια της διδασκαλίας και έχει δοκιμαστεί η αποτελεσματικότητά του σε μαθητές τυπικής ανάπτυξης καθώς και σε μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες. Βασίζεται στη στοχευμένη και εξατομικευμένη προσέγγιση.
Αποτελεί πρωτότυπο πολυαισθητηριακό και ευέλικτο ψηφιακό υλικό, που είναι αξιοποιήσιμο και σε έντυπη μορφή. Η εικαστική επιμέλεια είναι, επίσης, αυθεντική και με βάση τις αρχές διαμόρφωσης κινούμενων εικόνων.
Είναι εύχρηστο και μπορεί να αξιοποιηθεί από γονείς, εκπαιδευτικούς και ειδικούς θεραπευτές σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο.

“Γιορτινό memo”

Σκοπός

  • Να ενισχυθεί η παρατηρητικότητα του παιδιού.
  • Να αυξηθεί η προσοχή των παιδιών.
  • Να βελτιωθεί η ικανότητα μνήμης.
  • Να ενισχυθεί η εργαζόμενη μνήμη.

Περιεχόμενο

Το συγκεκριμένο υλικό αποτελεί ένα θεματικό παιχνίδι μνήμης με θεματική τα Χριστούγεννα. Μέσα από αυτό το υλικό, τα παιδιά θα παίξουν με χριστουγεννιάτικους ήρωες και θα διασκεδάσουν εξασκώντας ταυτόχρονα και τη μνήμη τους.

Πρέπει να επισημανθεί ότι το συγκεκριμένο υλικό, με τη διαβάθμιση που περιέχει, μπορεί να είναι ιδιαίτερα βοηθητικό για μαθητές με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες. Μέσα από το παιχνίδι τα παιδιά θα διασκεδάσουν και, ταυτόχρονα, θα ενισχυθούν σημαντικοί γνωστικοί τομείς.

Σε ποιους απευθύνεται

  • Προσχολική ηλικία
  • Μαθησιακές Δυσκολίες
  • Δυσπραξία
  • Σχολική ηλικία
  • ΔΕΠΥ
  • Αναπτυξιακές Διαταραχές

 

 

Για να συμμετέχετε στο διαγωνισμό, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα, επιλέγοντας τον σωστό διαγωνισμό, αφού πρώτα διαβάσετε τους όρους συμμετοχής στους διαγωνισμούς του boro.gr.

Φόρμαεπικοινωνίας- Συμμετοχής σε Διαγωνισμό -

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X