Πανικός με τις στιλιστικές επιλογές της Μισέλ Ομπάμα

Άφωνοι έμειναν 13000 θεατές στη Νέα Υόρκη, που πλήρωσαν για να δουν τη συνέντευξη της Μισέλ Ομπάμα στη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, με θέμα το βιβλίο της που σπάει ταμεία.

Το σούσουρο προκάλεσε η εκκεντρική -στα όρια του κιτς- και πανάκριβη εμφάνισή της, με το φλούο κίτρινο μάξι και τις πανάκριβες μπότες με χρυσό γκλίτερ του Οίκου Balenciaga. Οι αντιδράσεις ήταν τόσο για το… τρανταχτό στιλ στο σύνολό του, κάτι που δε μας είχε συνηθίσει μέχρι σήμερα, όσο και για τα 4000 δολάρια που κοστίζουν!

Η ίδια πάντως έχει… πλήρη επίγνωση, αφού όπως απάντησε η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ στα επικριτικά σχόλια: «Ήξερα πως τα ρούχα μου έκαναν μια δήλωση και θα τα κοιτούσαν όλοι. Οπότε αποφασίσαμε να το χρησιμοποιήσουμε αυτό για να αναδείξουμε νέους σχεδιαστές».

Μαγεμένη η «Carrie»

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, ένα από τα αγαπημένα fashion icons των γυναικών, φάνηκε να… κατανοεί τη στιλιστική «απελευθέρωση» της Μισέλ, που μάλλον την έστησε στη συνέντευξη. Όπως έγραψε στο Τwitter: « Άξιζε τόσο πολύ η αναμονή. Θα μπορούσα να συζητώ μαζί σου για πάντα».

Πηγή: star.gr

Σχετικά άρθρα