Η Κάτια Δανδουλάκη εξομολογείται: «Δεν άντεξα τον θάνατο, κατέρρευσα»

Η Κάτια Δανδουλάκη ανεβάζει φέτος στο ομώνυμο θέατρο της, την παράσταση της χρονιάς όπως έχει χαρακτηριστεί, το κλασσκό έργο της Αγκάθα Κρίστι, «Έγκλημα στο Orient Express» σε σκηνοθεσία Αντώνη Καλογρίδη.

Αποκλειστικά στο star.gr μιλάει για την πετυχημένη πορεία της στα καλλιτεχνικά δρώμενα, τον έρωτα, αλλά και το σοβαρό πρόβλημα υγείας που τη σημάδεψε, αλλάζοντάς ολόκληρη τη ζωή της.

Η διάσημη και αγαπημένη ηθοποιός εξομολογείται: «Κάποια στιγμή όταν έχασα όλους τους δικούς μου ανθρώπους μέσα σε δύο χρόνια, τον έναν μετά τον άλλον, κατέρρευσα. Είχα πάρει πολλή αγάπη από τους γονείς μου και πλέον έπρεπε να συνειδητοποιήσω ότι έπρεπε να ζω και να σταθώ όρθια χωρίς την αγάπη τους. Μου πήρε πολλά χρόνια να μάθω την καινούργια μου ζωή και να το ξεπεράσω.»

Ενώ όσον αφορά τον ρόλο που έπαιξε ο έρωτας στη ζωή της, μας αποκαλύπτει: «Για εμένα ο έρωτας ήταν μια πολύ μεγάλη γκάμα συναισθημάτων. Δεν ήταν απλά να βρεθώ με έναν άνθρωπο μια νύχτα, έναν μήνα. Για εμένα ο έρωτας περιέκλειε όλες τις βαθμίδες αγάπης και είχα την τύχη να τον ζήσω έτσι με έναν άνθρωπο για 32 ολόκληρα χρόνια. Όταν έχασα αυτόν τον έρωτα, έχασα τα πάντα!»

Συνέντευξη: Βαγγέλης Καράλης

Πηγή: star.gr

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Έγκλημα στο Orient Express, στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη

 

Σχετικά άρθρα