Γιάννης Σπαλιάρας: Από το Survivor ή από το Nomads πήρε τα περισσότερα χρήματα;

Τον Γιάννη Σπαλιάρα πέτυχε η κάμερα του «Ευτυχείτε» σε φιλανθρωπική εκδήλωση της «Κιβωτού του Κόσμου». Ο ίδιος αποκάλυψε πολλά για τη συμμετοχή του στο παιχνίδι Nomads.

«Από όσο ξέρω ισχύει αλλά εγώ έφυγα πριν από τους 8 τελευταίους οπότε δεν ήμουν στη μοιρασιά. Αυτά τα σκέφτεται μόνο το μυαλό του μισθοφόρου πάντα. Ο Στέλιος δεν σκέφτεται τέτοια πράγματα. Νομίζω ότι είναι πιο δίκαιο από τη στιγμή που τα παιδιά παλεύουν για μήνες, το ποσό να μοιράζεται. Ήταν μια ιδέα του Κώστα, το έλεγε από την αρχή για τους τέσσερις τελευταίους, τελικά συμφώνησαν όλοι», ανέφερε και συνέχισε αποκαλύπτοντας πως τα λεφτά που πήρε από το Nomads ήταν περισσότερα από εκείνα του Survivor «Η αλήθεια είναι ότι πήραμε καλά λεφτά, καλύτερα από το Survivor. Ένας από τους λόγους που πήρα την απόφαση να πάω στο Nomads ήταν σαφώς και το οικονομικό».

Στη συνέχεια σχολίασε με χιούμορ «Έχω εθιστεί στα αγωνιστικά ριάλιτι. Δε θα δουλεύω στη ζωή μου, θα περιμένω, θα χτυπάει το τηλέφωνο και θα πηγαίνω σε κάποια ήπειρο να πηδάω εμπόδια. Αυτή θα είναι η δουλειά μου, το έχω πάρει απόφαση. Επαγγελματίας παίκτης Survivor μέχρι τα 60».

Σχετικά άρθρα