Ο Μιχάλης Μητρούσης μιλά για πρώτη φορά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε

Ο Μιχάλης Μητρούσης σχεδόν ένα μήνα μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρω1νό» για την κατάσταση της υγείας του και έδωσε τέλος στις φήμες και στα δημοσιεύματα που έκαναν λόγω για εγκεφαλικό.

Ο ηθοποιός εξήγησε πως όλα όσα γράφτηκαν ήταν ψέματα, δεν έπαθε εγκεφαλικό αλλά ταλαιπωρήθηκε από μια σοβαρή υπερκόπωση. «Πίστευα ότι είμαι 20 χρονών. Δεν είμαι 20 χρονών. Έκανα δύο παραστάσεις. Αυτό οδήγησε την υγεία μου σε υψηλά επίπεδα, με υπέρταση και δημιουργήθηκε ένα επεισόδιο. Δεν έπαθα τίποτα ευτυχώς, έκανα εξετάσεις και όλα καλά. Είμαι μια χαρά. Ο καθένας γράφει ότι θέλει. Είμαι πολύ καλά. Βέβαια σταμάτησα από την άλλη δουλειά. Στην ουσία είναι μια υπερκόπωση αυτό που έπαθα. Ήταν μια υπερκόπωση σε όλα τα επίπεδα, ήμουν σε καταστολή. Ένιωσα ένα σφίξιμο στο χέρι μου και πήγα στο νοσοκομείο. Θα μπορούσε να ήταν κάτι πιο σοβαρό αλλά ευτυχώς δεν ήταν» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Μιχάλης Μητρούσης μίλησε όμως και για την κόρη του Ερασμία η οποία συμμετείχε στο The Voice χωρίς ωστόσο να καταφέρει να κερδίσει τους κριτές. «Η κόρη μου δεν έχει καλή φωνή, έχει εξαιρετική φωνή, βέβαια πατέρας είμαι τι θα πω. Έκανε καλά και πήγε στο Voice. Διάλεξε ένα εξαιρετικό τραγούδι του Κραουνάκη που όμως δεν ταιριάζει στο ύφος του show. Η επιλογή ήταν δική της, εμένα μου άρεσε. Μέχρι τελευταία στιγμή δεν ήξερα τι θα κάνει, το έμαθα στο παρά πέντε και εννοείται ήμουν μαζί της», είπε.

Δείτε τι αποκάλυψε για την προσωπική του ζωή

Πηγή: peoplegreece.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Εξιτήριο πήρε ο Μιχάλης Μητρούσης – Οι πρώτες του δηλώσεις

Στο νοσοκομείο με εγκεφαλικό ο Μιχάλης Μητρούσης

 

 

Σχετικά άρθρα