Εξέλιξη στη δικαστική διαμάχη της Πέμυς Ζούνη με την Μπέσσυ Γιαννοπούλου

Αναστάτωση είχε προκαλέσει στα Μέσα, έναν σχεδόν χρόνο πριν η κόντρα που αναπτύχθηκε ανάμεσα στην ηθοποιό Πέμη Ζούνη και την άλλοτε στενή συνεργάτιδά της και θεατρική παραγωγό Μπέσσυ Γιαννοπούλου.

Αφορμή είχε σταθεί ο θεατρικός μονόλογος « …Και Ιουλιέτα» με την Πέμη Ζούνη που ανέβηκε στις αρχές του 2017 στο θέατρο του Ιδρύματος «Μιχάλης Κακογιάννης». Ο γνωστός μονόλογος του Ακη Δήμου, που ερμήνευσε η Πέμη Ζούνη, είχε παρουσιαστεί στο κοινό υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του βραβευμένου με Οσκαρ σκηνοθέτη Ανγκ Λι. Ωστόσο λίγο καιρό μετά η ηθοποιός υποστήριξε πως εξαπατήθηκε από την παραγωγό με ψεύτικα e-mail και συνομιλίες με τον γνωστό σκηνοθέτη!

Αργότερα μάλιστα η Πέμη Ζούνη επέστρεψε με νέες κατηγορίες εναντίον της θεατρική παραγωγού που αυτή τη φορά είχαν να κάνουν με αρπαγή και εγκλεισμό παρά τη θέλησή της από την Μπέσσυ Γιαννοπούλου.

Εκ τότε ξέσπασε έντονη δικαστική διαμάχη ανάμεσα στις δυο γυναίκες με την θεατρική παραγωγό να κερδίζει λίγες μέρες πριν την πρώτη της «μάχη». Συγκεκριμένα με πρόσφατη διάταξή του, ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Αθηνών έκρινε εν μέρει αβάσιμη τη μήνυση για αρπαγή που κατέθεσε στις 31 Μαρτίου 2017 η ηθοποιός σε βάρος της άλλοτε στενής συνεργάτιδας και επιστήθιας φίλης της, και την απέρριψε.

Πηγή: peoplegreece.com

Σχετικά άρθρα