Πασίγνωστος ηθοποιός εξομολογείται: Είμαι δυσλεκτικός (βίντεο)

Καλεσμένος στην εκπομπή «Με τα Μ και με τα Σ» στο web tv του Grtimes ήταν ο πασίγνωστος τραγουδιστής Πάνος Μουζουράκης, όπου μίλησε τόσο για το σήμερα αλλά όσο και για το πώς έφτασε σε αυτό.

mouzourakis

Ο τραγουδιστής εξηγεί γιατί τον διεκδικούν πολλές πόλεις. Αποκαλύπτει πως ενημερώνεται και περιγράφει την εμπειρία του στο Los Angeles. Εξομολογείται τι ρόλο έπαιξε η δυσλεξία του στη ζωή του. Μιλάει για τα ιδιαίτερα χαρίσματα του ανθρώπου. Εξομολογείται πως το 2018 ήταν μια έντονη χρονιά η οποία τον οδήγησε στο That’s Life. Μιλάει με αγάπη για την μπάντα του και για το δέσιμο που έχει μαζί με τα μέλη της αλλά και το ωραίο κλίμα που επικρατεί στο Voice.

«Επειδή είμαι δυσλεκτικός δεν διαβάζω πολλά πράγματα, μόνο τους τίτλους. Στο σχολείο ήταν ένας συνδυασμός μυωπίας, δυσλεξίας, τελευταίου θρανίου και απόσπασης προσοχής, οπότε η δυσλεξία με δυσκόλευε πάρα πολύ στην ανάγνωση. Με το που έφτανα στην πρώτη σειρά και μια λέξη μου ξυπνούσε μια μνήμη, άρχιζε να ταξιδεύει το μυαλό μου, το μάτι συνέχιζε να διαβάζει και όταν έφτανα στο τέλος της σελίδας δεν θυμόμουν τι είχα διαβάσει», ανέφερε ανάμεσα σε άλλα ο Πάνος Μουζουράκης.

Δείτε το βίντεο

Πηγή: peoplegreece.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Πάνος Μουζουράκης: από τη Ζυρίχη, στη Θεσσαλονίκη και έπειτα στην Αθήνα: τραγουδοποιός, ερμηνευτής και περφόρμερ με την προσωπική του σφραγίδα

«Είμαι δυσλεκτικός»: ένα συγκινητικό βίντεο για τις μαθησιακές δυσκολίες

Σχετικά άρθρα