Ο Ρόμπι Γουίλιαμς σοκάρει… νουθετώντας 20χρονους: «Το ουίσκι πάει τέλεια με το έκστασι»

«Στα 44 είμαι πολύ μεγάλος για ναρκωτικά, δεν αντέχω. Αλλά εσείς είστε νέοι. Κάντε ό,τι κάνετε τώρα που μπορείτε». Η ατάκα του Ρόμπι Γουίλιαμς προς εικοσάχρονους θαυμαστές του μπορεί να ακούγεται λογική σε κάποιους, αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι κάπως προκλητική. Ο ίδιος, που είχε στο παρελθόν πολλά προβλήματα με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά, ίσως θα έπρεπε να είναι λίγο πιο προσεκτικός.

Έχουμε συνηθίσει τους σταρ να συμβουλεύουν τους νέους κατά των ναρκωτικών, του αλκοόλ και του καπνίσματος και συχνά να μιλούν για το πόσο κακό τους έχει κάνει η εξάρτησή τους από κάθε είδους ουσίες. Αυτή τη φορά όμως, ο τραγουδιστής Ρόμπι Γουίλιαμς έκανε το ακριβώς αντίθετο. Ή τουλάχιστον έτσι ακούστηκε: Μιλώντας σε δύο 20χρονους, τους είπε να παίρνουν ναρκωτικά τώρα που είναι νέοι και μπορούν.

Σε ένα βίντεο που μεταδόθηκε ζωντανά από τον λογαριασμό του στο Instagram και τώρα έχει κατέβει, ο Ρόμπι Γουίλιαμς φαίνεται να συνομιλεί με δύο 20χρονους, οι οποίοι τον ρωτούν αν εκείνος κάνει ναρκωτικά. «Όχι, εδώ και πάρα πάρα πολύ καιρό. Κοιτάξτε, είμαι τώρα 44 ετών και όταν γίνεσαι 44, η καρδιά σου δεν μπορεί να αντέξει τέτοιες… Έχω παιδιά».

Τότε ρωτά τους νέους πόσων χρόνων είναι εκείνοι και όταν του απαντούν πως είναι είκοσι, συνεχίζει: «Είκοσι; Λοιπόν, είστε πολύ καλά, συνεχίστε. Ξέρω ότι δεν κάνει, αλλά παίρνετε αναβολικά, σπιντ ή χόρτο; Συνεχίστε, περάστε καλά και γράψτε τα όλα για να τα θυμάστε αργότερα», τους είπε.

Τότε οι 20χρονοι λένε πως πίνουν ρούμι και ο Ρόμπι Γουίλιαμς, που κατά το παρελθόν έχει παραδεχθεί προβλήματα με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, «μετέδωσε» την εμπειρία του: «Το ρούμι είναι πολύ καλό, το ουίσκι είναι χάλια. Το ρούμι έχει πολλή πλάκα. Πίνετε ντραμπούι; Όχι πως θα παίρνατε ποτέ έκστασι, αλλά πάει τέλεια με έκστασι… όχι ότι θα το κάνατε ποτέ».

Πηγή: cnn.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς έσπασε το χέρι θαυμάστριάς του και δεν ζήτησε ΚΑΝ «συγγνώμη»!

Κατηγορούνται για σεξουαλική παρενόχληση ο Ρόμπι Γουίλιαμς και η σύζυγός του!

 

Σχετικά άρθρα