Θοδωρής Αθερίδης: Ξεκαθαρίζει αν επιστρέφει το «Σ’αγαπώ – Μ’αγαπάς»

Τις τελευταίες ημέρες ακούμε συνέχεια πως η θρυλική σειρά του Mega, «Σ’ αγαπώ, Μ’ αγαπάς» θα επιστρέψει στις οθόνες μας! Την δική του απάντηση έδωσε ο Θοδωρής Αθερίδης μιλώντας στην κάμερα της Φωλιάς των Κου Κου. Ο γνωστός ηθοποιός διέψευσε τις εν λόγω φήμες, αλλά είπε ότι αν η Δήμητρα Παπαδοπούλου του το ζητήσει, ο ίδιος θα είναι εκεί. Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Δεν ισχύει ότι επιστρέφει το Σ’ αγαπώ, Μ’ αγαπάς. Κάνουμε με τον Πέτρο Μπούτο και τη εταιρεία του κάποια σποτάκια προωθητικά. Έσπασαν τα τηλέφωνά μου και δε μπορούσα να απαντάω και να διαψεύδω. Θα πρέπει να μάθουμε να χαιρετάμε και να αφήνουμε πίσω μας κάτι που έχει ολοκληρωθεί. Έτσι σεβόμαστε και αυτό. Ό,τι είχαμε να πούμε για τα ζευγάρια η Δήμητρα και εγώ το εξαντλήσαμε, όσο περισσότερο γινόταν. Αν γίνει πρόταση για επιστροφή τον πρώτο λόγο τον έχει η Δήμητρα. Αν η Δήμητρα έλεγε ναι θα ήμουν εκεί».

Πηγή: peoplegreece.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Θοδωρής Αθερίδης: Ο «πολυμήχανος» καλλιτέχνης που λατρεύει το κοινό – Οι κρίσεις πανικού, η νικηφόρα μάχη με τον αλκοολισμό και η περηφάνια για την κόρη του

Σχετικά άρθρα