Αττική: Διακοπές ρεύματος και χάος στους δρόμους λόγω κακοκαιρίας

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική εδώ και λίγη ώρα από διακοπές ρεύματος σε πολλές περιοχές της Αθήνας με αποτέλεσμα να υπάρχουν εγκλωβισμένοι άνθρωποι μέσα σε ασανσέρ. 

Μέχρι στιγμής η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει δεχθεί 9 κλήσεις για απεγκλωβισμούς ανθρώπων από ασανσέρ , 7 από το κέντρο της Αθήνας, 1 κλήση από την περιοχή του Ζωγράφου και μία κλήση από την Καλλιθέα.

H Αθήνα από το πρωί πλήττεται από την κακοκαιρία Χιόνη η οποία έχει προκαλέσει προβλήματα στην ηλεκτροδότηση. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μια γραμμή υπερυψηλής τάσης στον Αγιο Στέφανο έπεσε και επανήλθε και αυτό αποδίδεται στις κακές καιρικές συνθήκες και είχε αποτέλεσμα τις διακοπές ρεύματος.

«Κόλαση» στους δρόμους της Αθήνας – Μεγάλη υπομονή χρειάζονται οι οδηγοί

Οπλισμένοι με υπομονή πρέπει να είναι οι οδηγοί που σκοπεύουν να μετακινηθούν τις επόμενες ώρες στην Αθήνα καθώς η βροχή που πέφτει σε πολλές περιοχές της πόλης δυσκολεύει κατά πολύ τις μετακινήσεις.

Οι οδηγοί πρέπει να είναι ταυτόχρονα και πάρα πολύ προσεκτικοί καθώς λόγω της ολισθηρότητας σε πολλούς δρόμους έχουν σημειωθεί τροχαία ατυχήματα.

Σημαντικά προβλήματα εντοπίζονται και πάλι στον Κηφισό. Στο ρεύμα καθόδου τα οχήματα πηγαίνουν σημειωτόν από το ύψος της Κηφισιάς και συγκεκριμένα από το ύψος της γέφυρας Καλυφτάκη  με την κατάσταση να γίνεται καλύτερη μετά τα ΚΤΕΛ του Κηφισού.

Πηγή: eleftherostypos.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

«Χιόνη»: Φέρνει θυελλώδεις ανέμους και θερμοκρασίες υπό το μηδέν

 

Σχετικά άρθρα