Κόνι Μεταξά: «Στα 13 μου έτρωγα ένα καλαμπόκι την εβδομάδα»!

Από τις αναρτήσεις της στο Instagram, αυτό που καταλαβαίνει κανείς είναι ότι η Κόνι Μεταξά προσπαθεί να διαχειριστεί το σώμα της. Προσπαθεί να μειώνει την ανασφάλεια της με αυτό. Αυτή είναι κι η πιο πιθανή εξήγηση για τις αρκετά δυναμικές απαντήσεις που δίνει σε κακόβουλα σχόλια.

Μάλιστα, η Κόνι δεν έχει διστάσει να ανεβάσει φωτογραφία ή να κάνει story με αυτά που η ίδια θεωρεί ατέλειες στο σώμα της. Όπως την αριστερή πλευρά στο πάνω μέρος του ποδιού της.

Η παρουσία της στην Ελεονώρα Μελέτη συνδυάστηκε με εξομολογήσεις για όσα έχει αλλάξει και θα ήθελε να αλλάξει πάνω της. Η Κόνι Μεταξά αποκάλυψε ότι το στήθος της δεν είναι φυσικό, αλλά σκοπεύει να αφαιρέσει μέρος από τα εμφυτεύματα που έβαλε πριν κάποια χρόνια.
«Στην ηλικία των 13 ετών ξεκίνησα να έχω διατροφικές διαταραχές. Δεν έδινα τροφή στο σώμα μου. Έτρωγα ας πούμε ένα καλαμπόκι την εβδομάδα. Ευτυχώς δεν κράτησε πολύ καιρό αυτό. Κάθε φορά που γινόταν επικίνδυνο άρχιζα να τρώω. Αλλά μετά πάθαινα το βουλιμικό στοιχείο.

Έχω ένα αγγείωμα στην πίσω μεριά μου και δεν το έχω αφαιρέσει. Μέχρι πριν μερικά χρόνια που είχα κάνει εξετάσεις, μου είχαν πει ότι είναι επικίνδυνο. Με ενοχλεί πάρα πολύ. Έχω αλλάξει το στήθος μου, αλλά τώρα θέλω να τα βγάλω. Το έχω αποφασίσει. Δεν υπάρχει κάποιος λόγος, απλά κουράστηκα και πιστεύω ότι δεν μου ταιριάζει κιόλας. Είμαι πολύ μικρή.

Δεν είπα ότι είναι άσχημο. Δεν θα νιώθω ότι μου λείπει κάτι. Έχουν περάσει ήδη τρία χρόνια και αισθάνομαι συνέχεια ότι πνίγομαι. Είχα φτιάξει επίσης τα χείλη μου. Το είχα κάνει, αλλά μετά σταμάτησα. Είχα πάθει αυτό που είχαν πάθει όλες κάποια στιγμή. Τώρα είμαι εντάξει με το πως είμαι. Αλλά θέλω συνέχεια να κάνω αλλαγές. Βαριέμαι τον εαυτό μου. Δεν θέλω να είμαι συνέχεια η Κόνι. Κουράζομαι».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=B_MVHNpRPYs

Πηγή: eleftherostypos.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Κόνυ Μεταξά: Ποζάρει στη Μύκονο φορώντας μόνο το αποκαλυπτικό μαγιό της

Διατροφικές διαταραχές: Πώς δημιουργείται η κατάθλιψη και το μίσος για τον εαυτό μας

Έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις η Βίκυ Καγιά (βίντεο);

 

Σχετικά άρθρα