Ιεροκλής Μιχαηλίδης: Ποιον γνωστό ηθοποιό χαρακτήρισε «ιδιαίτερο»;

Φέτος, ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης βρίσκεται στην σκηνή του Βοτανικός Plus με τον Γιάννη Μπέζο. Μάλιστα, ο ηθοποιός μίλησε στο People για την συγκεκριμένη συνεργασία που φέρει τον τίτλο  «Συνοικία ασμάτων», μια εκπληκτική παράσταση.

«Εξ αρχής, ήθελα στην συγκεκριμένη παράσταση έναν guest τραγουδιστή, ο οποίος πέρα από ερμηνευτικό ταλέντο, να διαθέτει και μια θεατρικότητα στην όλη παράσταση. Οπότε, ο Μπέζος ήταν μονόδρομος και ιδανικός ερμηνευτής, που μαζί τον Ταξιάρχη Χάνο κάνουν τη μεγάλη διαφορά στο πως βλέπω εγώ αυτό το είδος παράστασης, που πρέπει να περιέχει καθαρόαιμη ελληνική διασκέδαση και να αναδεικνύει τις ποιότητες των τραγουδιών».

Ο Γιάννης Μπέζος είναι ένας ιδιαίτερος χαρακτήρας, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που οι δηλώσεις του έχουν απασχολήσει τα media. «Ο Γιάννης Μπέζος είναι ένας εξαιρετικός κύριος και ένας σπουδαίος ηθοποιός και τραγουδιστής. Στο λέω με επίγνωση και όχι γιατί συνεργαζόμαστε. Ο Μπέζος έχει έναν ιδιαίτερο προσωπικό τρόπο να λέει την αλήθεια. Απλά, όταν τον προκαλούν, την λέει με έναν τρόπο ιδιαίτερο, προβοκατόρικο, ο οποίος μου αρέσει κιόλας. Και μου αρέσει, διότι εγώ δεν μπορώ να το κάνω! Μακάρι να μπορούσα να το κάνω, αλλά μιλάω πιο διπλωματικά. Μολονότι σε επιμέρους ζητήματα, ενδεχομένως να διαφέρουμε οι απόψεις μας, θεωρώ πως ο Γιάννης δίνει εκπληκτικές συνεντεύξεις».

Από την άλλη, η δική του σχέση με ταmedia δεν είναι τόσο θερμή, μιας και δεν δίνει συχνά συνεντεύξεις. «Η αλήθεια είναι πως δεν μιλάω πολύ συχνά δημόσια, διότι θεωρώ πως πολλές φορές οι συνεντεύξεις είναι μάταιες, δεν έχουν ενδιαφέρον, καθώς έχω διαβάσει συνεντεύξεις- κλισέ, που ανακυκλώνονται πράγματα. Σε γενικές γραμμές, όμως, τα media μου έχουν φερθεί καλά, με εξαίρεση κάποιες φορές που έχουν διαστρεβλώσει πράγματα τα οποία έχω πει, αλλά ευτυχώς για κάτι όχι και τόσο σημαντικό. Ο δημόσιος λόγος έχει μεγάλη βαρύτητα και χρειάζεται ιδιαίτερο χειρισμό, κάτι που δεν συμβαίνει. Είναι ένα φαινόμενο των καιρών. Ο πολιτικός λόγος έχει ξεπέσει και υπάρχει μια απόλυτη εξαθλίωση και γελοιοποίηση.  Βέβαια, υπάρχει ένα μερίδιο ευθύνης και στους δημοσιογράφους. Για να δημιουργήσουν συγκρούσεις και να παράξουν θέμα, πολλές φορές καλούν ανάξιους ανθρώπους που δεν έχει νόημα να τους ακούμε, διότι έχουν μια χυδαιότητα στον τρόπο της έκφρασής τους», ξεκαθαρίζει.

Πηγή: peoplegreece.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα

Ιεροκλής Μιχαηλίδης: Από “αποτυχημένος” εστιάτορας στη ζωή σε πετυχημένο σεφ στην τιβί

Σχετικά άρθρα