Περιστατικά μέθης και απόπειρα βιασμού στο καρναβάλι Ρεθύμνου

Ιατρική φροντίδα χρειάστηκαν τουλάχιστον 27 άτομα στο Ρέθυμνο, λόγω υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ, κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων για τις Απόκριες ενώ μία νεαρή έπεσε θύμα απόπειρας βιασμού.

Σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου Ρεθύμνου, 27 άτομα μεταφέρθηκαν την Κυριακή στο νοσοκομείο σε κατάσταση μέθης, ωστόσο κανένα περιστατικό δεν ήταν σοβαρό.

Μάλιστα, ανάμεσα στους 27 βρίσκονταν και δύο ανήλικοι, ένα αγόρι κι ένα κορίτσι, ηλικίας 16 και 17 ετών.

Παράλληλα, τα ξημερώματα της Κυριακής, μεταφέρθηκαν ακόμα 13 άτομα σε κατάσταση μέθης, ενώ αργά το βράδυ της Κυριακής μέχρι τα ξημερώματα της Δευτέρας στο νοσοκομείο κατέληξαν ακόμα τέσσερα άτομα.

20χρονη κατήγγειλε απόπειρα βιασμού της

Εν τω μεταξύ, απόπειρα βιασμού κατήγγειλε μία 20χρονη νεαρή από την Αθήνα, η οποία βρισκόταν στο Ρέθυμνο για τις εκδηλώσεις του καρναβαλιού.

Όπως κατήγγειλε η ίδια στους λιμενικούς, ένας 36χρονος Ινδός προσπάθησε με τη χρήση βίας και εκμεταλλευόμενος το πλήθος και τη δυνατή μουσική, να την παρασύρει σε απόμερο σημείο της παραλίας.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η κοπέλα αντιστάθηκε και κάλεσε σε βοήθεια και τελικά γλίτωσε ενώ ο αλλοδαπός συνελήφθη λίγο αργότερα από άντρες του Λιμενικού.

Τελικά ο Ινδός κατηγορήθηκε για άσκηση βίας και αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος ενώ τη σχετική δικογραφία χειρίζεται το Λιμεναρχείο Ρεθύμνου.

Πηγή: efsyn.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Χρήστος Φερεντίνος: Απαντάει για το περιστατικό με το αλεύρωμα στο Καρναβάλι της Καλαμάτας

Σχετικά άρθρα