Αιματηρό επεισόδιο μεταξύ δύο 15χρονων μέσα σε ΕΠΑΛ στον Ωρωπό – Τον μαχαίρωσε για ένα μπουφάν

Πρόκειται για ένα ακόμη περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων που έλαβε χώρα στον Ωρωπό, το απόγευμα του Σαββάτου (20/4), κατά το οποίο ένας 15χρονος υπέστη τραύμα από μαχαίρι και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με στοιχεία που έχουν γνωστοποιηθεί, το αιματηρό συμβάν – που εντάσσεται στη μακρά λίστα των περιστατικών βίας μεταξύ ανηλίκων που γνωστοποιούνται τελευταία – σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά της 19:00 το απόγευμα σε γήπεδο που βρίσκεται μέσα στο Επαγγελματικό Λύκειο του Ωρωπού.

Ο 15χρονος δράστης αλβανικής καταγωγής, μετά από διαπληκτισμό που είχε με τον συνομήλικό του, έβγαλε από την τσέπη του ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι και τον τραυμάτισε στο αριστερό μπράτσο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο ανήλικοι είχαν δώσει ραντεβού έξω από το ΕΠΑΛ της περιοχής τους. Ο λόγος του τσακωμού, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ήταν ένα μπουφάν.

Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας έδωσε τις πρώτες βοήθειες στον 15χρονο

Την ώρα του περιστατικού περνούσε από το σημείο ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας, ο οποίος παρείχε τις πρώτες βοήθειες στον 15χρονο, ενώ στη συνέχεια κάλεσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και ενημέρωσε σχετικά το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα. Το θύμα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 15χρονο δράστη ενώ παράλληλα συνελήφθη και ο πατέρας του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Το βίντεο:

Σχετικά άρθρα