Κερδίστε μοναδικά σετ φυσικών σαπουνιών από την Νature Care Products

Η αγαπημένη μας σειρά Nature χρησιμοποιεί μόνο ελληνικά βιολογικά εκχυλίσματα των πιο δραστικών συστατικών της φύσης, στην υπηρεσία της προσωπικής σου περιποίησης, φροντίζοντας έτσι το σώμα σου με απόλυτα φυσικό τρόπο!

Το Boro.gr σε συνεργασία με την εταιρεία Nature Care Products δίνουν την ευκαιρία σε 5 τυχερούς να κερδίσουν από 1 σετ φυσικών σαπουνιών Nature. Το σετ αποτελείται από 3 προϊόντα:

  • Σαπούνι ελαιόλαδου με φύκια (με ήπια απολεπιστική δράση)
  • Σαπούνι ελαιόλαδου με μέλι (που απαλύνει το δέρμα και είναι κατάλληλο για ευαίσθητες και ξηρές επιδερμίδες)
  • Σαπούνι με ρόδι Nature (με αντιοξειδωτικές ιδιότητες).

Η σύνθεση των παραπάνω προϊόντων – από αγνά και φυσικά προϊόντα- τα καθιστά κατάλληλα για καθημερινή χρήση τόσο για κάθε τύπο δέρματος όσο και για όλη την οικογένεια, ενώ μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε και για τα χέρια αλλά και για το σώμα!

Σαπούνι ελαιόλαδου με φύκια Νature

soap_100grseaweed

Το Ελληνικό, καλλυντικό φυσικό-φυτικό σαπούνι ελαιόλαδου με φύκια Νature είναι ένα καλλυντικό σαπούνι με ήπια απολεπιστική δράση που διεγείρει την μικροκυκλοφορία, εξαλείφει τις τοξίνες και συμβάλλει στη βελτίωση της εμφάνισης της επιδερμίδας του σώματος. Τα φύκια κάνουν φυσικό «peeling», βοηθώντας στην τόνωση και στην σύσφιξη ενώ σε συνδυασμό με το ελαιόλαδο αυξάνει την ενυδάτωση της επιδερμίδας αφήνοντάς την μοναδικά καθαρή, απαλή και λεία.

Το καλλυντικό φυσικό-φυτικό σαπούνι ελαιόλαδου με φύκια Nature διατίθεται σε συσκευασίες 100gr.

Ελληνικό, φυσικό-φυτικό σαπούνι ελαιόλαδου με μέλι Nature

honeysoap Nature

Το Ελληνικό φυσικό-φυτικό σαπούνι ελαιόλαδου με μέλι Nature καθαρίζει απαλά την ευαίσθητη επιδερμίδα και απαλύνει ακόμα και τα πιο ξηρά δέρματα. O συνδυασμός του ελαιόλαδου και του μελιού προστατεύει, τονώνει και βοηθά στη διατήρηση της φυσικής υγρασίας της επιδερμίδας, ηρεμώντας και αφήνοντας λείο το δέρμα.

Το φυσικό-φυτικό σαπούνι ελαιόλαδου με μέλι Nature διατίθεται σε συσκευασίες 100gr, 50gr αλλά και 25gr (για ξενοδοχειακή χρήση).

Ελληνικό, φυσικό-φυτικό σαπούνι με ρόδι Nature

pomegranate_soap
Το Ελληνικό φυσικό-φυτικό σαπούνι με ρόδι Nature καθαρίζει, αναζωογονεί και θρέφει την επιδερμίδα. Οι αντιοξειδωτικές ιδιότητες του ροδιού συμβάλλουν καθοριστικά στην διατήρηση της ελαστικότητας αλλά και της νεανικής όψης της επιδερμίδας προσφέροντας άμεση ενυδάτωση σε βάθος.

Το φυσικό-φυτικό σαπούνι με ρόδι Νature παράγεται στην Ελλάδα και διατίθεται σε συσκευασίες 100gr, 50gr αλλά και 25gr.

Πού μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα Nature;

Τα παραπάνω προϊόντα διατίθενται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος (eshop) www.enature.gr αλλά και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης (Δίκτυο καταστημάτων MY MARKET, Φαρμακεία κλπ).

Πώς να συμμετέχετε στον διαγωνισμό;

Για να συμμετέχετε στον διαγωνισμό και να κερδίσετε τα μοναδικά σετ σαπουνιών Nature, ακολουθείστε τα παρακάτω βήματα:

  • Κάντε Like και Share στη σελίδα Nature Care Products, καθώς και να προτείνετε τη σελίδα σε έναν φίλο σας
  • Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα, επιλέγοντας τον σωστό διαγωνισμό, αφού πρώτα διαβάσετε τους όρους συμμετοχής στους διαγωνισμούς του boro.gr.
  • Ο διαγωνισμός θα είναι ενεργός μέχρι και την Δευτέρα 8/04.

 

Σχετικά άρθρα