Η Εβελίνα Παπούλια με την κόρη της έλαμψαν στη σκηνή των Madwalk 2019

H όμορφη κόρη της πρώην χορεύτριας και ηθοποιού, Εβελίνας Παπούλια και του ηθοποιού Γιώργου Λιάντου πρόσφατα κυκλοφόρησε το πρώτο της CD single με τίτλο «Why» ενώ πρόσφατα βγήκε και στο Youtube το νέο της τραγούδι με τίτλο «How it Goes».

Η όμορφη Αφροδίτη, που σπουδάζει σύνθεση, μουσική και τραγούδι στο Λονδίνο βρέθηκε στη σκηνή του MadWalk 2019 για να τραγουδήσει μαζί με τη μητέρα της. Η ηθοποιός Εβελίνα Παπούλια, που αυτό το διάστημα πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Το Τατουάζ», έχει μεγάλη αδυναμία στην 20χρονη Αφροδίτη και η ομοιότητά τους είναι τρομερή.

https://www.instagram.com/p/Bvugu2Xnqey/?utm_source=ig_web_copy_link

Η ηθοποιός έχει δηλώσει στο παρελθόν για τη σχέση της με την κόρη της: «Είναι δική της η ζωή, δικές τις και οι επιλογές. Σαν μητέρα είμαι αυστηρή όταν πρέπει. Δεν είμαι καθόλου ο γονέας ελικόπτερο, που θέλει να τα ελέγχει όλα. Την Αφροδίτη την έχω μάθει από πολύ μικρή να είναι αυτόνομη.

https://www.instagram.com/p/Bvv46s5nAMG/?utm_source=ig_web_copy_link

Ο πατέρας της Αφροδίτης είναι ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Λιάντος, με τον οποίο η Παπούλια έχει χωρίσει αλλά διατηρεί άριστες σχέσεις, ήταν μάλιστα καλεσμένη στον γάμο του το 2016 με την Δήμητρα Βαμβακάρη. Η Εβελίνα Παπούλια είχε μείνει έγκυος στην Αφροδίτη όταν γυριζόταν η επιτυχημένη σειρά του Mega «Δύο Ξένοι» με αποτέλεσμα να αλλάξει όλο το σενάριο και να μείνει έγκυος και η… Μαρίνα Κουντουράτου.

Aκούστε εδώ το τραγούδι της Αφροδίτης Λιάντου:

https://www.instagram.com/p/Bvm6-kkoVtS/?utm_source=ig_web_copy_link

Πηγή: ethnos.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Εβελίνα Παπούλια: Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση στην αρχή της καριέρας μου

Εβελίνα Παπούλια: Αυτός είναι ο λόγος που σταμάτησαν οι Δύο Ξένοι

Αφροδίτη Λιάντου: Η 19χρονη κόρη της Εβελίνας Παπούλια ποζάρει με μπικίνι

 

 

Σχετικά άρθρα