Ο Νίκος Κοκλώνης αποκαλύπτει πόσα ζήτησε η Πάμελα Άντερσον για να εμφανιστεί στην εκπομπή του!

Καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή «Στη Φωλιά των ΚουΚου», βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (8/4), ο Νίκος Κοκλώνης. Ο παρουσιαστής του Open TV αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην εκπομπή του «It’s Show Time» και αποκάλυψε πως το μεγαλύτερο ποσό για καλεσμένο το έχει πάρει η Πάμελα Άντερσον.

Η ηθοποιός, που έγινε η απόλυτη ανδρική φαντασίωση μέσα από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο Baywatch, έφερε αέρα Hollywood στην πρεμιέρα του Νίκου Κοκλώνη και μίλησε για τη σχέση της με την Ελλάδα, αλλά και το σύντροφό της ποδοσφαιριστή της Μαρσέιγ, Adil Rami.

Tι είπε για τα γυμνά εξώφυλλα που έχει κάνει;

Στη διάρκεια της συνέντευξης, ο παρουσιαστής τη ρώτησε για τα γυμνά εξώφυλλα που έχει κάνει και εκείνη είπε μεταξύ άλλων: «Έχω κάνει 14 εξώφυλλα Playboy και υποθέτω εκατοντάδες σε όλο τον κόσμο. Ήμουν πολύ ντροπαλή όσο κι αν δεν το πιστεύεις. Ήταν πραγματικό επίτευγμα για εμένα. Ένιωσα πραγματική απελευθέρωση όταν έκανα το εξώφυλλο. Με ενδυνάμωσε πολύ αυτό. Και ξέρεις τι; Είχε πλάκα!», δήλωσε η γνωστή ηθοποιός.

«Δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι οι γιοι μου θα είχαν καβγάδες στο Γυμνάσιο. Όταν φωτογραφίζεσαι για το Playboy, δεν συνειδητοποιείς τις συνέπειες, όταν θα αποκτήσεις παιδιά και πόσο προστατευτικά θα γίνουν. Όμως εξελίχθηκαν καλά», συμπλήρωσε.

Τι ποσό πήρε για να έρθει στην εκπομπή;

«Το μεγαλύτερο χρηματικό ποσό που έχει πάρει καλεσμένος για να έρθει στην εκπομπή ήταν η Πάμελα Άντερσον. Γι’ αυτό κι αν θα δείτε στη συνέντευξη, όλη την ώρα λέω: “Αυτό το προϊόν, εκείνο το προϊόν, ένα φανταστικό προϊόν”. Η Πάμερα στοίχισε πολλά. Εξαψήφιο αριθμό. Η Κέιτλιν, πήρε πολύ λιγότερα. Της είχαμε έναν κομμωτή, τον Τρύφωνα, και μία μακιγιέζ που δεν πήρε τίποτα. Απλά, είχε τα μασάζ και τη συνοδεία της. Η ίδια στην ουσία δεν πήρε τίποτα», ανέφερε ο Νίκος Κοκλώνης στην πρωινή εκπομπή του Star.

Παράλληλα, ο παρουσιαστής του Open TV αποκάλυψε πως οι καλεσμένοι των επόμενων εκπομπών του θα είναι, μεταξύ άλλων, η Μαράια Κάρεϊ, το ιαπωνικό συγκρότημα Los Pyramidos και ο γιος του Πάμπλο Εσκομπάρ.

Δείτε εδώ όλη την εκπομπή (στο τέλος του βίντεο είναι το απόσπασμα με τον Ν. Κοκλώνη)

Πηγή: ethnos.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Πάμελα Άντερσον: «Στο Χόλιγουντ σού υπόσχονται σπουδαίους ρόλους, αν κάνεις συγκεκριμένα πράγματα»

Η Πάμελα Άντερσον στηρίζει Γιάνη Βαρουφάκη και DIEM25

 

Σχετικά άρθρα