Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η “σπόντα” του στη Σπυριδούλα για την γκρίνια της

Μετά από μια ανατρεπτική νίκη της μπλε ομάδας στο χθεσινό επεισόδιο Master chef, οι παίκτες της κόκκινης ομάδας κλήθηκαν να διεκδικήσουν ασυλία από τη ψηφοφορία αποχώρησης.

Οι παίκτες έπρεπε αρχικά να τρίψουν συγκεκριμένη ποσότητα τζίντζερ, να καθαρίσουν συγκεκριμένη ποσότητα από γαρίδες, να ανοίξουν και να καθαρίσουν στρείδια, και να φτιάξουν αυγά ποσέ. Στον εξώστη βρέθηκαν τελικά, η Ιωάννα, ο Μάνος και η Εύα, ενώ στο τέλος έμειναν η Σπυριδούλα και ο Μάνος- που τελικά πήρε τη νίκη και την ασυλία.

Όμως, μία από τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές του επεισοδίου ήταν εκείνη που ο σεφ Λεωνίδας Κουτσόπουλος επιστράτευσε το κοφτερό του χιούμορ και «την είπε» στη Σπυριδούλα, που γκρίνιαζε ενώ καθάριζε τα στρείδια.

Γιατί γκρίνιαζε πάλι η Σπυριδούλα;

Η Σπυριδούλα αναρωτήθηκε κάποια στιγμή «γιατί παλεύουμε, αφού ο Μάνος είναι μπροστά» και ο μέντοράς της φρόντισε να τη βάλει στη θέση της: «Παλεύουμε γιατί είναι μόλις ένα αβγό μπροστά. Επίσης, η δουλειά σου είναι να ανοίγεις στρείδια και να μην γκρινιάζεις».

Υπήρξε, όμως, και συνέχεια. Όταν η Σπυριδούλα έχασε ένα στρείδι, που έπεσε κάτω, ο σεφ της είπε με ύφος: «Αν ξαναπετάξεις στρείδι κάτω ή γκρινιάξεις, θα σε βάλω να τα ξαναενώσεις».«Πάντα κάνει πλάκα ο μέντοράς μου…» ανταποκρίθηκε η παίκτρια.

Δείτε το απόσπασμα:

Πηγή:  peoplegreece.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Οι σπόντες του Χαράλαμπου μετά τη δεύτερη αποχώρησή του από το Master Chef!

Master Chef: Ο παίκτης που κέρδισε το Silver Award και τα 10.000 ευρώ (βίντεο)

 

Σχετικά άρθρα