Φρίκη: Δολοφόνησε την τρανσέξουαλ παρτενέρ του!

Φρίκη προκαλεί η στυγερή δολοφονία τρανσέξουαλ γυναίκας από τον σύντροφό της στη Ρωσία επειδή είχε κάνει εγχείρηση αλλαγής φύλου.

Πρόκειται για έγκλημα που διέπραξε 27χρονος γιατρός, Μιχαήλ Τιχόνοφ, ο οποίος ανακάλυψε, κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής, ότι η σύντροφός του ήταν τρανσέξουαλ, έχοντας κάνει επέμβαση αλλαγής φύλου.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο δράστης ομολόγησε ότι σκότωσε με απίστευτη αγριότητα την 25χρονη Νίνα Σουργκούτσκαγια. Αφού την δολοφόνησε, τη διαμέλισε για να κρύψει τα ίχνη του.

Την έψαχνε η μητέρα της

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν η μητέρα της άτυχης κοπέλας έχασε τα ίχνη της και άρχισε να την αναζητεί.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι θύμα και θύτης πήγαν στο διαμέρισμα της 25χρονης. Εκεί κατανάλωσαν αλκοόλ και στη συνέχεια ξεκίνησαν να κάνουν σεξ.

«Ο δράστης κατάλαβε ότι η παρτενέρ του ήταν άνδρας στο παρελθόν. Εκείνη προσπάθησε να συνεχίσει το σεξ, αλλά αυτός την άρπαξε από το λαιμό και την έσφιξε έως ότου βεβαιωθεί πως έχει πεθάνει».

Φρικιαστικές οι λεπτομέρειες

Ο 27χρονος μετέφερε τη σορό της στο μπάνιο, όπου και τη διαμέλισε. Μερικά κομμάτια αποφάσισε να τα μαγειρέψει πριν να τα πετάξει στα σκουπίδια.

Άλλα τα μετέφερε στο δικό του διαμέρισμα για να τα πετάξει στα σκουπίδια, ενώ ορισμένα επιχείρησε να τα κόψει σε πολύ μικρά κομμάτια ώστε να τα πετάξει στην τουαλέτα!

Ο δράστης συνελήφθη και κρατείται, ενώ αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης 20 ετών για την πράξη του.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Έγκλημα στην Ίο: Σκότωσε τη γυναίκα του με μαχαίρι

Έγκλημα στην Πυλία: Την έσπρωξε κι έσπασε ο αυχένας!

Έγκλημα στο Μαρούσι: Στραγγάλισε τη σύζυγό του

Άγριο έγκλημα στην Κρήτη – Στραγγάλισαν μητέρα μπροστά στα παιδιά της!

Σχετικά άρθρα