Νεκρός εικονολήπτης Καλαμάτα: Η γυναίκα του είδε τον… θάνατό του!

Σε επτά συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία στην Καλαμάτα μετά τον θανάσιμο τραυματισμό ενός 53χρονου εικονολήπτη κατά τη διάρκεια του σαϊτοπόλεμου, στον χώρο στάθμευσης του Νέδοντα.

Ειδικότερα, έχουν συλληφθεί έξι άτομα, τα οποία είναι μέλη «μπουλουκιού» που συμμετείχε στον σαϊτοπόλεμο. Από αυτούς φέρεται να έφυγε η σαΐτα, που χτύπησε τον εικονολήπτη.

Συνελήφθη και δημοτικός σύμβουλος

Επίσης, συνελήφθη και ένας δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Καλαμάτας, ο οποίος, σύμφωνα με την Αστυνομία, είναι ο υπεύθυνος για την εκδήλωση.

Κατόπιν έρευνας- από τους αρμόδιους- σε χώρο που κατασκευάζονται τα υλικά του σαϊτοπόλεμου, βρέθηκαν 69 σαΐτες και κάποια στοιχεία, τα οποία θα σταλούν στα εργαστήρια της Αστυνομίας.

Παραμένουν κρατούμενοι

Οι έξι συλληφθέντες οδηγούνται ενώπιον της δικαιοσύνης το μεσημέρι της Τρίτης (30/4), για την εν λόγω υπόθεση, με την αυτόφωρη διαδικασία.

Να σημειωθεί παραμένουν κρατούμενοι μέχρι την δίκη.

Η γυναίκα του έβλεπε ζωντανά τον θάνατό του

«Παρακολουθούσα τα πλάνα και ξαφνικά είδα την μπλε εικόνα. Κατάλαβα ότι κάτι έγινε. Τον πήρα τηλέφωνο δεν το σήκωσε. Άκουγα να καλούν για ασθενοφόρο. Κατάλαβα».

Αυτό ανέφερε μιλώντας στο Star. «Παρακαλούσα να είναι ζωντανός. Λίγα λεπτά πριν μου έλεγε ότι έδιωχνε τον κόσμο από δίπλα του για να μην πέσει σαΐτα πάνω τους».

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Συγκλονιστικό ατύχημα: Νεκρός από πασχαλινή σαΐτα εικονολήπτης στην Καλαμάτα (ΒΙΝΤΕΟ)

Τρόμος σε νοσοκομείο με άνδρα που αυτοπυροβολήθηκε

Σχετικά άρθρα