Όλο νόημα η δήλωση του Αλ. Τσίπρα για τα «μέτρα που η Ελλάδα περιμένει»

Μόνιμα μέτρα που θα μοιράζουν με δικαιοσύνη τις δυνατότητες που δίνει ο δημοσιονομικός χώρος αναμένεται να ανκοινώσουν ο Αλέξης Τσίπρας και ο υπουργός Οικονομικών.

Αυτό αποκάλυψε ο κος Τσίπρας από το βήμα της προεκλογικής συγκέντρωσης του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, στο κλειστό Γυμναστήριο Ευμοίρου στην Ξάνθη.

«Ούτε ένα εφάπαξ μέτρο, μόνο μόνιμα μέτρα θα αναγγείλουμε. Τα υπόλοιπα στην ώρα τους. Δεν θα σας τα φανερώσω όλα σήμερα εδώ», δήλωσε.

«Δεν… πετάμε στα σύννεφα»

Ο πρωθυπουργός τόνισε πως δεν σχεδιάζει στον αέρα, ούτε με βάση τη συγκυρία, απαντώντας στις επικρίσεις της αντιπολίτευσης περί παροχών της ελληνικής κυβέρνησης.

«Έχω πλήρη επίγνωση. Δεν… πετάμε στα σύννεφα. Εμείς έχουμε στο μυαλό μας τους πολλούς. Έχουμε δείξει δείγματα γραφής και έχουμε περάσει τις εξετάσεις».

«Εγώ στη θέση του κου Μητσοτάκη θα κρυβόμουν ακόμα και από τη Βουλή»

Επίσης, εξαπέλυσε επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή τη κατάθεση πρότασης εναντίον του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη.

«Έκανε το μεγάλο λάθος. Έπαιξε κι έχασε, μας έδωσε ένα ακόμα δώρο. Κρύβεται από την πρόσωπο με πρόσωπο αντιπαράθεση. Τόσο πολύ πιστεύει ότι θα νικήσει; Εγώ στη θέση του δεν θα κρυβόμουν μόνο από το ντιμπέιτ, θα κρυβόμουν ακόμα και από τη Βουλή».

Γιατί αναβλήθηκε η ομιλία στα Ιωάννινα

Η περιοδεία και ομιλία του πρωθυπουργού και προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα στα Ιωάννινα αναβλήθηκαν, λόγω της συζήτησης στη Βουλή, σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος.

«Δεν θα βρεθώ στα Γιάννενα. Θα γυρίσω στην Αθήνα ώστε μαζί με τον κ. Τσακαλώτο να προβούμε στις αναγκαίες ανακοινώσεις που όλη η Ελλάδα περιμένει σε ό,τι αφορά τον δημοσιονομικό χώρο», ξεκαθάρισε.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Κρήτη: Ηχηρό μήνυμα αισιοδοξίας από τον Αλ. Τσίπρα

Αλέξης Τσίπρας: «Μήνυμα ελπίδας το εκλογικό αποτέλεσμα στην Ισπανία»

Αλ. Τσίπρας για «Ερρίκος Ντυνάν»: Επιστρέφει στο Δημόσιο 

Σχετικά άρθρα