Εκλογές: Ο πρωθυπουργός θέτει το βασικό δίλημμα (ΒΙΝΤΕΟ)

Το βασικό δίλημμα για τις εκλογές έθεσε, για άλλη μια φορά, ο Έλληνας πρωθυπουργός κάνοντας απολογισμό των πεπραγμένων της ελληνικής κυβέρνησης.

Μίλησε για «την Ελλάδα των πολλών που εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ, απέναντι στην Ελλάδα των ελίτ που εκφράζει η ΝΔ. Υλοποιούμε το δικό μας πρόγραμμα για την ανάταξη της οικονομίας και την αποκατάσταση των αδικιών».

Στην πλατεία από όπου είχε ξεκινήσει την προεκλογική του εκστρατεία το 2015

Ο Αλέξης Τσίπρας έδωσε ομιλία σε ανοικτή συγκέντρωση στην πλατεία Εσταυρωμένου στο Αιγάλεω, από όπου είχε αρχίσει και την προεκλογική του εκστρατεία τον Σεπτέμβριο του 2015.

Σημείωσε μάλιστα ότι είναι περισσότερος ο κόσμος ενώ προκάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να «κάνει συγκέντρωση στην ίδια πλατεία για να δούμε ποιον στηρίζουν οι πολλοί».

Το δίλημμα των εκλογών

«Όσο φτάνει η ώρα της αλήθειας, όσο πλησιάζει η ώρα της κάλπης γίνεται σαφές το δίλημμα αυτών των εκλογών. Είναι ξεκάθαρη η σύγκρουση των συμφερόντων ανάμεσα στα δυο κόμματα που διεκδικούν την εκλογική νίκη».

«Δεν έχουμε το ίδιο όραμα και δεν εξυπηρετούμε τα ίδια συμφέροντα. Οι θύτες και τα θύματα της κρίσης δεν έχουν τις ίδιες ανάγκες και επιθυμίες. Από τη μία είναι ο κόσμος των ελίτ, η Ελλάδα των λίγων και των εκλεκτών», σχολίασε δηκτικά.

Γιατί ζήτησε το… χειροκρότημα του κόσμου για τον Κυριάκο Μητσοτάκη;

Για αυτό έκανε εκτενή αναφορά σε μείζονα κοινωνικά θέματα που απασχολούν ιδιαιτέρως τον τελευταίο καιρό, όπως το ξεπερασμένο 8ωρο, την κατάργηση των επιδομάτων και την 7ήμερη εργασία.

Αναφέρθηκε εκτεταμένα στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Όταν οι συγκεντρωμένοι ξεκίνησαν να τον αποδοκιμάζουν δήλωσε το εξής: «Δεν θέλω γιουχάισμα για τον κ. Μητσοτάκη, αλλά θέλω χειροκρότημα που ξεδιπλώνει το πρόγραμμά του».

Δείτε και το σχετικό βίντεο:

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Αλέξης Τσίπρας: «Τίμησα τη μνήμη του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη»

Αλέξης Τσίπρας: «Στις 26 Μαΐου έρχεται μια νέα μεγάλη νίκη του λαού μας»

Αλ. Τσίπρας από τα Ιωάννινα: «Έχω κουραστεί να εγκαινιάζω έργα που είχαν καθυστερήσει»

Ψήφος εμπιστοσύνης: Συγκρούστηκαν Αλ. Τσίπρας και Κ. Μητσοτάκης

Σχετικά άρθρα