Βραδινή έξοδος: Πού θα βρείτε καλή ζωντανή μουσική!

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες για να περάσουμε καλά όταν επιλέγουμε η βραδινή μας έξοδος να είναι σε κάποιο μαγαζί! Από το ποτό και το φαγητό μέχρι το περιβάλλον και την καλή εξυπηρέτηση! Εξίσου σημαντική είναι όμως και η μουσική που παίζεται ιδιαίτερα όταν αυτή είναι ζωντανή! Εμείς ανακαλύψαμε 4 διαφορετικά μαγαζιά τα οποία θα σας μαγέψουν με την μουσική τους και σίγουρα θα περάσετε πολύ όμορφα και… μουσικά!

Άμμος μουσικό μεζεδοπωλείο, Αλιμος

ammosalimos.gr

 

Γενική αίσθηση

Είναι το απόλυτο στέκι αν θέλεις να διασκεδάσεις μέχρι το πρωί και να γλεντήσεις με την ψυχή σου. Στο «Αμμος» θα βρεις άτομα όλων των ηλικιών.

Μουσική

Η ζωντανή ελληνική μουσική  μεταμορφώνει κάθε απλό γεύμα σε ξέφρενο γλέντι αφού η ζωντανή ορχήστρα δημιουργεί ένα ψηφιδωτό πλούσιων εδεσμάτων και ηχοχρωμάτων που θα σας συντροφέψει

Πρόσβαση

Λ. Ποσειδώνος 64, Άλιμος

Περισσότερες πληροφορίες

ammosalimos.gr/

 

Μεζέ Kolonaki

e-table.gr

Γενική αίσθηση

Το μεζεδοπωλείο Μεζέ Kolonaki προσφέρει παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις θαλασσινά αλλά και κρεατικά, φτιαγμένα με τις καλύτερες πρώτες ύλες σε ένα ζεστό και φιλόξενο χώρο στο Κολωνάκι.

Μουσική

Η συνοδεία ζωντανής μουσικής δημιουργεί μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα όπου όλοι γίνονται μια παρέα. Αν ψάχνετε ένα μεζεδοπωλείο με ζωντανή μουσική στο Κολωνάκι αυτό το μαγαζί είναι για εσάς!

Πρόσβαση

Καρνεάδου 25-29, Κολωνάκι

Περισσότερες πληροφορίες

e-table.gr

 

Fifty fish Μαρούσι

fiftyfish.gr/

 

Γενική αίσθηση

Το Fifty Fish έχει ως στόχο να ικανοποιήσει απόλυτα όσους αναζητούν κάτι πραγματικά ποιοτικό και ξεχωριστό στη θαλασσινή και γενικότερα στην ελληνική κουζίνα. Μία νέα, πρωτότυπα παραδοσιακή ψαροταβέρνα, όπου θα βρείτε ολόφρεσκα ψάρια και όστρακα!

Μουσική

Το μαγαζί έχει καθιερώσει τις live βραδιές κάθε Παρασκευή, αλλά και αξιόλογες μπάντες  παίζουν γνωστές επιτυχίες τα Σαββατοκύριακα!

Πρόσβαση

Αγίου Κωνσταντίνου 50, Μαρούσι

Περισσότερες πληροφορίες

fiftyfish.gr

 

Mylolithos, Πανόρμου

mylolithos.gr

 

Γενική αίσθηση

Ο Μυλόλιθος είναι ένα εναλλακτικά γραφικό μεζεδοπωλείο στην καρδιά της Πανόρμου. Το πετρόκτιστο κτίσμα σε συνδυασμό με το διακοσμητικό διάκοσμο αποτελεί ένα ταξίδι σε τόπους και αναμνήσεις μιας άλλης εποχής.

Μουσική

Το μαγαζί προσφέρει η ζωντανή μουσική που χρειάζεστε, με ένα μεγάλο ρεπερτόριο, με του μουσικούς έτοιμους να καλύψουν πλήθος επιθυμιών!

Πρόσβαση

Διεύθυνση: Πανόρμου 20, Αμπελόκηποι

Περισσότερες πληροφορίες

mylolithos.gr

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Βραδινή έξοδος: Πού θα πιείτε καλά κοκτέιλ!

 

 

 

Σχετικά άρθρα